Καλησπέρα σας…
Ναι, ανοίγω και εδώ το πιο αμφιλεγόμενο θέμα για ένα forum, πληκτρολόγια.!!!
Εγώ προσωπικά είμαι με αυτό το setup Dell km7120w keyboard Mouse Wireless, αλλά δουλεύω μόνο το keyb
προφανώς fan του low-profile και όχι κλαπατσίμπανου μηχανικού, δεν είμαι αρνητικός στη χρήση τους, απλά δεν είναι για προσωπική μου χρήση.
Παραθέτω και sound test
Πέφτει στην κατηγορία των low profile silent butterfly switches, πολύ τίμιο μπορώ να πω, καλές αποστάσεις και ύψος, επίσης λόγο γραφείου ακούγεται πολύ μπάσο, δεν είναι καθόλου. Το ποντίκι από το σετ δεν κάνει για καθημερινή δουλειά κατ’εμέ!
Έχω πιάσει τον εαυτό μου να γράφω περισσότερες λέξεις / λεπτό με αυτό το Dell και το βρίσκω άνετο στη χρήση.
Είμαι υπέρ των όχι τόσο 100% πληκτρολογίων, αν και ένα καλό 80άρι ή 96 με σωστά κατανεμημένα κουμπιά, όπως το dell μου, θα το δεχόμουν.
Περυσι είχα μπει μπει στο kickstarter της lofree για το flow lite και το έψαχνα μαζί με hades switches, αλλή η εταιρεία είχε λυσσάξει να ΜΗΝ δίνει επιλογές στο κόσμο για switches, λέω ας το ρίξω και ξεχωριστά δε πειράζει, βάλε αυτό βάλε το άλλο βγήκε παραγγελία αντί για $79+ κανένα 50άρικο οι διακόπτες να περνάει τελικά τα 230€ και λέω ΩΠΑ ρε… μπάστα.
Αφήνω ένα βίντεο ενός από τους αγαπημένους μου youtuber που αναλύει σωστά και κάνει και mods στα keybs του αρκετά για να δείξω διαφορά σε lofree nuphy κλπ.
Επίσης ένα καλό για σύγκριση από μια άλλη youtuber που ανεβάζει ωραία βίντεο…
Είμαι ακόμα στο ψάξιμο, δεν θα το κρύψω, μιας και αισθάνομαι βολεμένος με ότι έχω ως τώρα, αλλά θα ήθελα την εναλλακτική.
**Αναμένω τις προτάσεις σας, τα δικά σας πληκτρολόγια /setup και οδηγούς mod’ing! ** ![]()