Νέες δυνατότητες: Καλύτερο toolbar

Μπορείς τώρα να προσθέσεις κώδικα ή πλήκτρα πληκτρολογίου Ctrl

ls -la

Να έχεις έγχρωμο κείμενο ή μεγαλύτερα γράμματα με την βοήθεια του νέου Toolbar που φτιάξαμε. Οι δυνατότητες υπήρχαν, ελπίζουμε να το κάναμε λίγο ποιο εύκολο.

Και μιας και είναι σε δικό μας αποθετήριο, μπορούμε να βάλουμε ότι άλλο θέλουμε. Κρατηθήκαμε για να το κρατήσουμε σε ένα λειτουργικό επίπεδο και να μην υπάρχουν τα δεκάδες κουμπιά, αλλά αν πιστεύετε πως κάτι θα ήταν χρήσιμο, γράψτε το στα σχόλια για να το εξετάσουμε.

9 Likes

Προστέθηκαν κάποια επιπλέον όπως μαθηματικές εξισώσεις :stuck_out_tongue:

Αν κάποιος θέλει τον κώδικα για το φόρουμ του

Μια νέα έκδοση με τις προχωρημένες δυνατότητες στο γρανάζι :gear: κάτι ποιο βολικό για τους αρχάριους χρήστες, αλλά και για το κινητό.

2 Likes

Μερικά νέα κόλπα 1: Ειδικά πλαίσια

Info text
[info] Info Text [/info]

warning text
[warning] warning Text [/warning]

help text
[help] help Text [/help]

question text
[question] question Text [/question]

Μερικά νέα κόλπα 2: Είσοδος και έξοδος στο τερματικό

sudo apt install boo
E: Unable to locate package boo
[cmdline] sudo apt install boo [/cmdline]
[output]
E: Unable to locate package boo
[/output]

Είναι εύκολο γράψε την εντολή επέλεξε το κείμενο και πάτησε το πλήκρο.

Μερικά νέα κόλπα 3: Σύνδεση σε man pages

Για παράδειγμα ls(1)

[man]ls(1)[/man]

Προσθαφαιρέσεις στην γραμμή εργαλείων

Η γραμμή εργαλείων άλλαξε για άλλη μια φορά. Επιλέχθηκαν μόνο τα πολύ βασικά εργαλεία, αλλιώς θα χαθείς στις επιλογές και δεν βολεύει καθόλου και στο κινητό.

Επίσης σε κάποια μεγάλα άρθρα θα δείτε ένα πίνακα περιεχομένων στα δεξιά και μπορείτε να μετακινηθείτε στο άρθρο από εκεί. Επίσης αλλάζει το URL για καλύτερα bookmark (δεν έχει transliteration προς στιγμήν αλλά το παλεύουμε).

Δείτε τις νέες δυνατότητες στην πράξη

Θα δείτε επίσης σιγά σιγά να μεταφράζονται τα πάντα στα Ελληνικά. Έχουμε μεταφράσει πολλά plugins και αμετάφραστα κομμάτια του discourse και οι μεταφράσεις έχουν γίνει επίσημες.

Ελπίζουμε οι νέες αλλαγές να είναι χρήσιμες και ευχάριστες στο μάτι. Αν δεν σας αρέσει κάτι πείτε το στα σχόλια, ή αν έχετε κάποια ιδέα για κάποια άλλη χρήσιμη επέκταση. Ο κώδικάς είναι δικός μας και προς στιγμήν είμαστε οι μόνοι που τον έχουμε :slight_smile: