Nαι τα ειχα δει πριν κανα δυο χρονια νομιζω. Μαλιστα εκεινη την εποχη, οπως εχω πει σε άλλο αρθρο, ειχα δοκιμασει αυτο που κανει ο τυπος σε αυτο το βιντεο (με ελαφρα διαφορετικο τροπο απο οτι δειχνει το βιντεο) →
https://hooktube.com/8iAkIxEk7g8
και το επομενο πραμα που ηθελα τοτε να κανω ηταν να δοκιμασω να φτιαξω εναν επιγειο σταθμο με βαση το satnogs. Δεν ξερω που ηταν κρυμμενες οι οδηγιες για το πως και τι αλλά λιγα πραματα βρηκα. Τωρα που το ξανακοιταξα, βλεπω οτι εχει βελτιωθει αρκετα η κατασταση (ή ετσι μου φαινεται), αλλά και παλι μπερδεμενα μου φαινοντε. Πρεπει να ψαξεις αρκετα για να βρεις πως θα μπορεσεις να παρεις καμια εικονα για τον καιρο απο κανα δοορυφορο. Θελω να πω αν ηταν τα πραματα πιο ξεκαθαρα και ακομα καλλιτερα υπηρχε κανας ωραιος οδηγος παρομοιος πχ με αυτον → Υπερ-αναλυτικός οδηγός δημιουργίας Home/Small Business File Server με Ubuntu Server 20.04 ή πχ με αυτον → Home Assistant | Πώς προσθέτουμε νέες συσκευές στο smart home server μας , τοτε το πιο πιθανο ειναι να το ειχα δοκιμασει τοτε και να το ειχα πει και σε άλλους. Δηλαδη καπως ετσι γινοντε πιο γνωστα μερικα πραματα. Δεν το δοκιμασα ομως γιατι μου φανηκε πολυ τρεχα γυρευε πληροφοριες, ενω σαν προτζεκτ ειναι κορυφαιο γενικοτερα θα ελεγα και σιγουρα αξιζει προσοχης και καλο θα ειναι το δει κοσμος (αρκει να μην ειναι καποιος τεμπελης σαν και μενα).