Δύο ερωτήματα για το home assistant

Το κατέβασα στο κινητό μου κι έχω δύπ ερωτήματα

  1. Το καταλάβατε πως γίνεται να δουλέψει; Διάβασα το άρθρο του φίλου μας που βέβαιως; είναι σπουδαίο που μας το έγραψε στα ελληνικά και που τον χιλιοευχαριστώ προσωπικά

Αλλά παρόλα τα ελληνικά δεν κατάλαβα. Εσείς καταλαβαίνετε;

  1. Σας τη σπάει που δεν καταλαβαίνω; Σας εκνευρίζει λίγο; Σοβαρά το ρωτάω; Θεωρήστε το σαν πραγματική απορία.

Όταν το είχα διαβάσει μου είχε φανεί μια χαρά και μάλιστα πολύ επεξηγηματικό, πράμα που σημαίνει οτι είχε κουραστεί για να το φτιάξει.
Δεν μου τη σπάει ούτε με εκνευρίζει που κάτι χάνεις, εξάλλου είναι μπερδεμένο σαν θέμα.

Το ρώτησα ειλικρινά γιατί μπορεί νξα κουράζει κάποιον που του φαίνεται εύκολο, το να μπαίνει στη θέσγ του άλλου που κολλάει το μυαλό του.
Επειδή γνωρίζω όμως τις δυνατότητές μου
(Μεταγνώση λέγεται αυτό. Είναι για παράδειγμνα η ικανότητα σου να ξέρεις αν θα λύσεις ένα κόμπο που σου δίνουνε αφού έχεις κοιτάξει πιο πριν, Ή να ξέρεις πως αν πηδήξεις θα μπορέσεις να φτάσεις το στεφάνι μιας μπασκέτας σε ένα πάρκο που είναι τοποθετημνένο σε συγκεκριμένο ύψος που το εκτιμάς με το μάτι)
ξέρω ότι θα το βρω στο τέλος. Ήμουν κουρασμένος και ανίκανος να οργανώσω τις γνωστικές μου λειτουργίες τις προηγούμενες μέρες και μου φαινόιταν βουνό. Σήμερα νιώθω μια διύγεια και μπόρεσα να οργανώσω τη σκέψη μου. Συνειδητοποίησα ότι τα αγγλικά με σκίζουν κι ότι πρέπει να μελετήσω με το trabslate. Ήδη κάνω διάλογο και με το chatgpt.
Μόλις έμαθα για το cross-compile εδώ What is cross compilation ? και με τη μετάφραση βέβαια. τα περνάω κι ένα χέρι chatgpt και έρχεται και κάθεται η γνώση.
Ο λόγος για το cross-compile έγινε επειδή στο link φίλου https://buildroot.org/ γράφει αυτό " Buildroot is a simple, efficient and easy-to-use tool to generate embedded Linux systems through cross-compilation.".

Μετά λέει για το docker που θα το διαβάσω κι αυτό κι όλα καλά.

Μάλλον ήθελα να είναι κάποιο deb που το εγκαθιστάς και τελειώνεις αλλά έχει δουλειά τελικά :lying_face: