Δείξε άφοβα το Desktop σου

Δεν το θυμάμαι πια.

3 «Μου αρέσει»

Σε μεγαλύτερη ανάλυση : https://images.app.goo.gl/fWEkZ2iTXhcmATHf8

2 «Μου αρέσει»

Να βάλω και την σχέση αγάπης μίσους.


8 «Μου αρέσει»

Debian 11 (Bullseye, testing branch) με i3wm σεταρισμένο ως gaming machine.
Όλα ποπα, τρέχουν απροβλημάτιστα.

9 «Μου αρέσει»

Manjaro Plasma:5.21.4 , Έκδοση πυρήνα: 5.4.112-1. Είναι το βασικό λειτουργικό μου (το έχω περίπου ένα μηνά) , μαζί με το MX Linux.

12 «Μου αρέσει»

Debian live usb Xfce4

Background από:

κάποιες από τις επεκτάσεις που χρησιμοποιώ, (δεν απαιτούνται όλες στον Brave):

Εφάρμοσα επίσης το whitesur dark theme, icons, cursors, από το Pling.

9 «Μου αρέσει»

void linux με xfce. η απλότητα σε ολο της το μεγαλείο σε αυτήν την διανομη. το distrowatch την εχει στην 37η θεση αλλα θα επρεπε να ειναι μεσα στις πρωτες 5.
η φωτο δικια μου απο χαλκιδικη

10 «Μου αρέσει»

Γεια σας και από εμένα παιδιά, Linux Mintaraaa 20.1 Cinnamon. Είμαι νέος χρήστης εδώ και έναν χρόνο και δεν χορταίνω να παίζω με το desktop. Τα σέβη μου σε όλους σας.

20 «Μου αρέσει»

Είπα να αντικαταστήσω κάποιες επεκτάσεις του Gnome με ένα conky. Τι το ήθελα ο καημένος; Το ένα μου ξύναγε το άλο μου βρωμούσε, οπότε έφτιαξα το δικό μου. Θα ήθελα να προσθέσω πως μου πήρε μόλις πέντε μόλις λεπτα, αλλά θα έλεγα ψέμματα, φρικτά ψέμματα :wink: Κύριοι και κυρίες το πρώτο μου conky

To πάνω τμήμα είναι βασισμένο στο conky-grapes. Προσθεσα στοιχεία για την κατάσταση του VPN και του piHole την κατανάλωση σε Watts καθώς και τις τελευταίες καταγραφές απο το systemd journal. Για την θερμοκρασία του δίσκου έχω φορτώσει το kernel module drivetemp και δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμα σαν το hddtemp. Ένα user timer ανανεώνει την εικόνα του καιρού και την αποθηκεύει στο δίσκο κάθε μια ώρα. Η είκόνα του background έρχετε με το popOS.

12 «Μου αρέσει»

Aν επιτρεπεται… Σε τι ωφελει η αποθηκευση της εικονας του καιρου καθε μια ωρα;
Σε μενα παντως που εχω το wttr.in στο conky ανανεωνεται μονο του σαν εικονα, εχω προσεξει (αλλά δεν αποθηκευω τιποτα)

H κατάσταση της πρόγνωσης του καιρού δεν αλλάζει τόσο γρήγορα και τραβαάω απο το wttr.in εικόνα png και όχι κείμενο. Γιατί να τους ζορίσω τους σερβερς τους για κάτι που μου δείνουν τσάμπα ενώ δεν είναι τόσο απαραίτητο; Μαθαίνοντας το conky καλύτερα είδα πως μπορούσα να το κάνω μόνο με το conky. Αλλά δεν το βρήκα τόσο κομψό και το είδα να παραβιάζει την Single Resonsiblity Principle. Αλλά γούστα είναι αυτά.
Βρήσκω πως το να τα διαχωρήσεις είναι ευκολότερο να αλλάξεις ένα timer ή ενα script παρά να σκαλήσεις το ίδιο το conky. Και μου αρέσουν τα timers του systemd και τα βρήσκω βολικά. Πάλι γούστα είναι αυτά.

Update: Για τα αρχεία του timer εδώ.

3 «Μου αρέσει»

Άλλαξα πουκάμισο

11 «Μου αρέσει»

Ειπα να δοκιμασω και λιγο απο Arch.Μεχρι στιγμης ολα καλα

ArcoLinux
DE: Xfce 4.16
WM: Xfwm4
WM Theme: Arc-Dark
Theme: Adwaita-dark [GTK2], Arc-Dark [GTK3]
Icons: Numix [GTK2], Sardi-Arc [GTK3]

17 «Μου αρέσει»


Νέο wallpaper
Jason Anderson
Fedora 34
Deepin
Icon fluent

11 «Μου αρέσει»

manjaro kde plasma…

14 «Μου αρέσει»

Back to basic για άλλη μια φορά Linux Mint Cinnamon 20.1, με τις μικρότερες αλλαγές που έχω κάνει ποτέ (βαρέθηκα πλέον να κάθομαι και να ασχολούμαι με icons, wallpapers, themes κλπ)

*Τα Mint Yz (themes/icons) δεν τα λες αλλαγές, απλά είναι ακριβώς τα ίδια αλλά με πιο ζωντανά χρώματα…Mint κάνε κάτι επιτέλους με τα ξεπλυμένα default χρώματα σου είναι τέρμα χάλια :grinning_face_with_smiling_eyes:

11 «Μου αρέσει»

Άμα δεν κάτσεις να φας δυο βδομάδες να κάνεις τον ήχο να παίζει, και 42 ώρες να φτιάξεις ένα conky και να το ποστάρεις κάτι στο /r/linuxporn δεν είσαι linuxas. Ακούς εκεί να σου δουλεύει και να μην κάνεις τίποτα!! Έιναι φλωρικά πράγματα αυτά.

10 «Μου αρέσει»

Ε είπα να επικεντρωθώ στην ουσία επιτέλους…φτάνει με το my style rocks :wink: :laughing:

4 «Μου αρέσει»

Καλορίζικο εύχομαι! :muscle::arch:

2 «Μου αρέσει»

@ Constantine, Καλώς ήρθες στο club. Mint Mate με Mint-Y-Dark και ίδιο wallpaper εδώ και 5-6 χρόνια. Κανένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας.

4 «Μου αρέσει»