Εξαιρετικά, αν λοιπόν έχω ένα i386 έχω λόγους να το επιλέξω. Αλλά μισό λεπτό ή υποστήριξη για τον i386 έχει αφαιρεθεί απο τον πυρήνα του Linux εδώ και μια δεκαετία.
Ας μιλήσουμε τώρα τώρα για ένα άλλο init σύστημα, που παίζει μια χαρά σε i386 το MSDOS. Αυτό είχε δύο αρχεία το AUTOEXEC.BAT και το CONFIG.SYS. Δεν ήταν τέλειο; Δεν είχε 0 bugs; Κάποιες διανομές εμπνευσμένες απο το IRIX είχαν κάτι παρόμοιο, όπως για παράδειγμα το SuSe μέχρι την έκδοση 7, τουλάχιστον που το παρακολουθούσα. Εμπρός πίσω
θα απαντούσα, αλλά τα λεφτά που παίρνω απο τους Ιλουμινάτι, δεν τα δηλώνω στην εφορία, όποτε καταλαβαίνεις…
Σε αυτές τις συζητήσεις είναι σαν να προσπαθείς να μιλήσεις με κάποιον που υποστηρίζει την σφαιρικότητα της γης. Δεν θα βγάλεις άκρη. Απλά θα χάσεις τον χρόνο σου. Οπότε ας δεχτούμε πως μας πληρώνουν και ας το λήξουμε εδώ. Δεν μπορείς να κερδίσεις ότι και να πείς
Αν κάποιος ήθελε να υποστηρίξει κάποιο εναλλακτικό init και να έχούν κάποιο βάρος τα λεγόμενα του, θα έλεγε το Χ είναι καλύτερο για το Ψ για το Δ από την πλευρά του Z. Όπου Χ,Ψ κάποια init, Δ κάποια εργασία (ενδεικτικά hardening κάποιας υπηρεσίας, γράψιμο κάποιου λογισμικού που θέλουμε να τρέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες διανομές, πακετάρισμα των υπηρεσιών μιας διανομής, ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας κλπ) και Z κάποια οντότητα (όπως για παράδειγμα ένας διαχειριστής συστημάτων, ένας προγραμματιστής, κάποιος που μετέχει στην ανάπτυξη μιας διανομής, ένας τελικός χρήστης κλπ..)
Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε κάτι σαν αυτό σε κάποιο άλλο init και να το παρουσιάσετε (αν μας αφήσουν και δεν το σβήσουμε, οι Ιλουμινάτι που μας πληρώνουν)
Δεν βλέπω να κάνετε κάτι τέτοιο, δεν νομίζω δε πως μπορείτε να το κάνετε. Από τα γραπτά σας και από αυτά που γράφετε για το lpr είναι εμφανές σε όποιον γνωρίζει κάποια βασικά πως δεν έχετε ιδέα τι είναι και τι κάνει ενας print server και ποια είναι η χρήση του. Όπως επίσης δεν έχετε ιδέα τι είναι και τι κάνει ένα init συστημα (σε όσους δεν έχουν i386) ή ένας sound server. Αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ πως μια χαρά δούλευε σε ένα i386. Θα μπορούσα να έγραφα περισσότερα αλλά θα σας κούραζα και δεν θα το ήθελα, πραγματικά. Άλλωστε δεν θα είχε και κανένα απολύτως νόημα.
[center]
[/center]Κερδάμε αδέλφια !! 147 χρήστες από τους κάπου 2000 χρήστες που χρησιμοποιούν το Linux παγκοσμίως, θέλουν το runit. Τσάμπα οι μισθός μας, ελπίζω κάτι άλλο να βρεθεί και να μην χάσουμε το μεροκάματο. Θα αιτηθώ μεταφοράς στο τμήμα με τα τσιπάκια και το 5G. Δυστυχώς φίλοι μου χωρίς το μπαγίοκο να πέφτει θα το κλείσουμε το μαγαζί. Αντίο και ευχαριστώ για τα ψάρια.