Το Presonus Studio One ήρθε στο Linux!!

Κανείς δεν το περίμενε και όμως έγινε!!!Από το πουθενά σήμερα η Presonus ανακοίνωσε
ότι το άκρως επαγγελματικό πρόγραμμα της για μουσική δημιουργία Studio One είναι σε public beta για Linux!!!Ζούμε σε όμορφες εποχές για το Linux φίλες και φίλοι και εύχομαι αυτή η κίνηση να συμπαρασύρει και άλλους μεγάλους παίχτες προς τα μέρη μας.Αφηνω το λινκ για το φορουμ για τυχόν απορίες.

https://forums.presonus.com/viewforum.php?f=419

6 «Μου αρέσει»

…και θα παιδευόμαστε μέχρι να πεθάνουμε με εκείνο το jack Παναγιώτη ; χαχαχα Μακάρι να κάνουν κάτι ενδιαφέρον μήπως και δώσουν κάποιες κάρτες ήχου drivers για Linux.

2 «Μου αρέσει»

Με το pipewire δε χρειαζόμαστε πλέον το jack,επίσης οι κάρτες ήχου της presonus δουλεύουν μια χαρά σε Linux,εγώ έχω μια audiobox usb 96 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

2 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ Παναγιώτη !

1 «Μου αρέσει»

Λοιπόν παιδιά το Studio One δουλεύει καλά για την ώρα σε Ubuntu 23.04 με Wayland μόνο και με τους driver 525 για όσους έχουν Nvidia όπως εγω, δοκίμασα και με πιο πρόσφατο driver αλλά Τζιφός και δεν ξέρω τι γίνεται με Amd κάρτες αλλά λογικά θα δουλέψει πιο εύκολα.Εχω pipewire αλλά αν δείτε ότι υπάρχει πρόβλημα κάντε εγκατάσταση το pipewire-jack… Ακόμα είναι σε beta οπότε να περίμενε δυσλειτουργίες αλλά και μόνο που έχουμε άλλον έναν μεγάλο παίχτη σε Linux κατάλαβενεται ότι θα έρθουν και άλλοι σύντομα.

2 «Μου αρέσει»

Γεια σου Παναγιώτη με τα μουσικά σου… :slightly_smiling_face:

2 «Μου αρέσει»

Γεια σου Fani μεγάλε!!

2 «Μου αρέσει»