Γεια σας παιδιά. Όπως σας υποσχέθηκα στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε τον πηγαιο κώδικα για το multiseatassign, το προγραμμα που εφτιαξα για την γρηγορη δημιουργεια ενός συστηματος multiseat.
Για να το κατεβάσετε χρειάζεται να έχετε τα πακετα git και gambas3 κατεβασμενα και εγκατεστημενα.
Μολις κατέβουν αυτά τα πακέτα (και ολες τους οι εξαρτησεις) τοτε για να αντιγραψετε το αποθετηριο μου στον υπολογιστή σας γραφετε σε ενα παράθυρο τερματικού:
git clone https://codeberg.org/gnutechie/multiseatassign.git
αφου κατέβει ο πηγαιος κώδικας του multiseatassign μπορείτε μέσω του Gambas IDE να φορτωσετε το πρόγραμμα και να το τρέξετε να το κανετε compile και να δημιουργήσετε πακέτα για διάφορες διανομές. Μονο τα πακέτα για Arch Linux ισως παρουσιάσουν μερικά προβλήματα κατα την διμιουργεια τους οπότε ΙΣΩΣ για το Arch μπορεσετε να χρησιμοποιήσετε το alien που ειναι ενα εργαλειο μετατροπής πακέτων απο deb ή/και rpm σε αλλες μορφες.
Πριν κλεισω ενα θερμο ευχαριστώ σε όσους το δοκιμασουν, γνωμες, προτάσεις, bug reports και οτι αλλο θέλετε να μου πειτε είναι όλα δεκτά και καλοδεχούμενα.
Θα σας αφήσω με μερικα screenshots και ενα μεγάλο συγνωμη που ούτε καν εικονίδιο δεν έχω φτιάξει για την εφαρμογη.
Καλη σας συνεχεια φιλες και φιλοι και χιλια ευχαριστω για την συμπαρασταση σας ![]()