Ανοίγω ένα νήμα για καλά κανάλια στο youtube (και μερικά κακά). Ο καταραμένος αλγόριθμος του youtube ευνοεί το clickbait, το να ανεβάζεις συχνά βίντεο, κάτι που ρίχνει την ποιότητα, και ένα καλό κανάλι δε θα βγάλει εύκολα χρήματα.
Ειδικά τα Linux κανάλια πάσχουν. Πάσχουν πολύ, δύσκολα θα βρεις κάτι καλό. Ας ξεκινήσω με ένα που μου αρέσει
Πολύ καλή ενέργεια.
Τα αγγλικά του όλα τα λεφτά. Με ειδίκευση σε μικρούς υπολογιστές, αλλά δεν διστάζει να κάνει και βίντεο με βασικές γνώσεις, κάτι που δεν είναι καθόλου trendy
Κάτι που συνδικάζει τα προηγούμενα δυο :-) Ωραία παρουσίαση και αγγλικά, και παρουσιάζει δύσκολα θέματα
Για μαθηματικά
Γιατί τα 8 bit έχουν ακόμα το γούστο τους και κάποιοι φτιάχνουν σήμερα παιγνίδια και υπολογιστές για αυτά
Δε θα μπορούσα να μη βάλω τον τρελο-αυστραλο. Έχω μάθει τόσα απο αυτόν
Από τα χειρότερα κανάλια, δύσκολο να διαλέξει κανείς, αλλά καταλήγω σε αυτόν. Συχνά δεν έχει καν ιδέα για το τι μιλάει και πετάει κοτσάνες. Και θα σχολιάσει πράγματα, για την ίντριγκα και το δράμα, που κανονικά δεν αξίζουν καν τον κόπο να τα σχολιάσει κανείς
Δύσκολο να ξεχωρίσεις στον πάτο, αλλά τα καταφέρνει με την αξία του.
Και κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα (ξέρω ντροπή μου). Στην αρχή με ξένισε η φάτσα του, αλλά μετά το δεύτερο βίντεο κόλλησα
Αδικώ πολλά κανάλια, αλλά δε θέλω να μονοπωλήσω την κουβέντα. Πείτε τις δικές σας προτάσεις, για κανάλια Linux, αλλά και για τεχνολογία, προγραμματισμό, φυσική, μαθηματικά …