Για τις κατηγορίες, για τις ετικέτες και για εμάς

Κατηγορίες
Θέλεις να κάνεις μια ανάρτηση και δεν βρίσκεις ποια είναι η κατάλληλη κατηγορία, γιατί απλά αυτή δεν υπάρχει;

Κανένα πρόβλημα. Κάνε την ανάρτηση σε όποια κατηγορία ταιριάζει καλύτερα και θα μπει στην κατάλληλη κατηγορία από κάποιο διαχειριστή. Επειδή δεν υπάρχει τίποτα ποιο θλιβερό από άδειες κατηγορίες αποφασίσαμε να μην κάνουμε ασκήσεις επί χάρτου.

Μόλις μαζευτούν αρκετά θέματα που να δικαιολογούν την ύπαρξη μιας κατηγορίας ή υποκατηγορίας, αυτή θα δημιουργηθεί και τα θέματα θα μεταφερθούν εκεί.

Ετικέτες
Ο δεύτερος διαχωρισμός που έχουμε είναι με βάση τις ετικέτες. Προσπάθησε να βάλεις τις σωστές ετικέτες στο θέμα σου. Αν δεν υπάρχουν κατάλληλες ένας διαχειριστής θα τις φτιάξει και θα τις προσθέσει.

Κάποια στιγμή, αν είσαι ενεργός χρήστης, θα αποκτήσεις αυτόματα το δικαίωμα να φτιάχνεις ετικέτες μόνος σου. Χρησιμοποίησε αυτό το δικαίωμα με φειδώ. Κάθε 6 μήνες θα κάνουμε ένα έλεγχο στις ετικέτες και αν κάποια βρεθεί πως δεν έχει χρήση, τότε αυτή θα διαγράφετε.

Συν διαμόρφωση
Έχουμε την φιλοδοξία να φτιάξουμε το φόρουμ αυτής της χιλιετίας, για το ελεύθερο λογισμικό για τους ελληνόφωνους χρήστες. Και αυτό θα το φτιάξουμε όλοι μαζί. Όσο περισσότερο διαβάζεις και βοηθάς ενεργά τόσο περισσότερο θα μπορείς να διαμορφώνεις δυναμικά το σύστημα. Αν κάτι σε βοήθησε πάτησε την :hearts:. Αν κάτι σε ενόχλησε πολύ, μην διστάσεις και πάτησε το :black_flag: και ανέφερε το. Θα γίνουν “τα απαραίτητα”, μπορεί και χωρίς καν την έγκριση από κάποιο διαχειριστή. Οι διαχειριστές - μεταξύ μας- είναι πολύ τεμπέληδες. Αν δεν κάνουν απολύτως τίποτα, και εσείς κάνετε όλη την δουλεία, θα είναι πολύ ευχαριστημένοι; Φτιάξε λοιπόν μια καλή κοινότητα, φιλική και λειτουργική, Στο χέρι σου είναι, τα εργαλεία τα έχεις. Και κάθε απάντηση σου δίνει το στίγμα για τις υπόλοιπες.

Πείτε τις προτάσεις σας, προτείνετε χωρισμό σε κατηγορίες (βέλτιστα και με μια λίστα θεμάτων που θα μεταφερθούν), ετικέτες που θα θέλετε το θέμα σας να έχει, λειτουργίες που θα θέλατε να έχουμε. Και θα μας βρείτε και στα ελληνόφωνα κανάλια στο Telegram για μια ποιο άμεση επικοινωνία.

2 «Μου αρέσει»