Εξ ορισμού θέμα

Σχετικά με τα θέματα

Το ξέρετε ότι μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση που εσείς θέλετε; Σε κάποιους αρέσουν τα φωτεινά θέματα σε κάποιους τα σκοτεινά. Εύκολα μπορείς να διαλέξεις ποιο θέμα θέλεις.

Το φωτεινό θέμα

Το σκοτεινό θέμα

Διαλέγοντας ένα θέμα

Κάθε ένας έχει τις προτιμήσεις του, αλλά θα πρέπει να διαλέξουμε ένα θέμα για όσους δεν έχουν λογαριασμό ή δεν θέλουν να μπουν στον κόπο.

Αυτό θα πρέπει να είναι:

  • Το ανοικτό θέμα
  • Το σκοτεινό θέμα

0 ψηφοφόροι

4 Likes

Είμαι σκοταδιστής κατά κανόνα. Dark theme everything! Τέλος! :stuck_out_tongue:

Θα πρότεινα το ανοιχτό θέμα, ετσι ώστε να είναι ποιο φιλικό ως προς αρχάριους χρήστες. Εξάλλου όποιος θέλει το αλλάζει στην πορεία.
Το λευκό εκεί καλύτερη γενική εικόνα και ετσι δεν χάνεσαι τόσο εύκολα μέχρι να μάθεις το forum.

5 Likes

Ψήφισα το ανοικτό θέμα. Στο μηχάνημά μου όμως χρησιμοποιώ σκοτεινά θέματα, όπου είναι εφικτό, γιατί ξοδεύω αρκετές ώρες στον υπολογιστή και, ας πούμε, πως φτάνει το ψήσιμο από τις CRT που έχουμε φάει, αλλά αυτό είναι ένα εντελώς άλλο θέμα.
Οι χρήστες που συνδέονται στην ιστοσελίδα θα πρέπει, όλο το περιβάλλον (UΙ) να είναι εύχρηστο για τους περισσότερους (UX).
Οι περισσότεροι λοιπόν μέσοι χρήστες ίσως δεν έχουν ιδέα για το τι είναι το σκοτεινό θέμα και πολλές φορές δεν τους ενδιαφέρει, απλά θέλουν να κάνουν την δουλειά τους και να φύγουν ή να συνεχίσουν αυτό που έκαναν ή να διαβάσουν κάτι άλλο. Αυτοί οι χρήστες λοιπόν δεν θα πρέπει να ξοδεύουν ούτε λεπτό παραπάνω για την παραμετροποίηση της ιστοσελίδας, παρά μόνο του προφίλ τους, και αυτό, τα απολύτως αναγκαία.
Ο χρήστης που θα θελήσει να παραμετροποιήσει την περιήγησή του στην ιστοσελίδα βάσει των γούστων του, απλά θα έχει την επιλογή να “γυρίσει” σε σκοτεινό θέμα, και θα βρει και που είναι η επιλογή.
Εξ άλλου μην ξεχνάμε το Λίνουξ είναι θέμα επιλογών.

3 Likes

Να πω την αλήθεια, βρίσκω την επιμονή στο troglodyte mode σαν προεπιλογή για τον πολύ κόσμο ουσιαστικά εγκληματική. Μέσα στούς σκοπούς τού φόρουμ θα έπρεπε να είναι να δίνει το σωστό παράδειγμα.

3 Likes

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνηθίσει, κατά την γνώμη μου, σε ανοικτό θέμα οπότε καλό είναι να βλέπουν ένα οικείο περιβάλλον και μετά αν θέλουν το αλλάζουν.

2 Likes

Το σκοτεινό θέμα θυμίζει peppermint Οs χε χε.

1 Like

Μ’ αρέσει πολύ περισσότερο το σκοτεινό, αλλά κρατώ το ανοιχτό γιατί για κάποιο λόγο δεν αντέχω να διαβάσω πάνω από μισή παράγραφο άπρων γραμμάτων σε μαύρο φόντο, πονάνε τα μάτια μου…