Πιο είναι το πιο όμορφο θέμα για openbox που να αναπτύσσεται ακόμα και να είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Θα χρησιμοποιηθεί σε debian.
Αν έχω καταλάβει καλά, αναζητάς themes.
Σε πρώτο πρόσωπο χρησιμοποιούσα openbox, πολλά χρόνια, με fusion για Qt και Arc-Dark για GTK.
Όμως η φιλοσοφία του openbox είναι 100% DIY. Αυτό σημαίνει ότι και στα themes θα χρειαστεί πιθανότατα να παρέμβεις. Πράγμα εύκολο.
Το “δύσκολο” στο openbox είναι η διαχείρηση του μονολιθικού rc.xml
Όπου και αν επέμβεις, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να βάλεις σχόλια γιατί δεν θα βγάλεις άκρη αργότερα.
Στη διαμόρφωση εμφάνισης, σημαντικό ρόλο παίζει το δεξί κλικ για menu.
Το ενσωματωμένο του openbox είναι για τα μπάζα (κατά τη γνώμη μου). Γιαυτό και χρησιμοποιούσα jgmenu.
Το openbox δεν αναπτύσεται πλέον. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην αρτιότητα του εγχειρήματος και στους εγγενείς περιορισμούς του X11.
Για αυτούς τους λόγους εξάλλου σταμάτησα τη χρήση του -πριν περίπου ένα χρόνο- και έκανα τη μετάβαση σε wayland με hyprland. Same DIY logic.
Άλλο επίπεδο ταχύτητας, πλαστικότητας, εφέ συγκρινόμενο με openbox.
Και δεν ξανακοίταξα πίσω.
Κοίτα όπου έχεις όρεξη μπορείς να κάνεις diy logic, εδώ τώρα μπορεί να τρέχω στο desktop το κτήνος nobara, αλλά στο t480 έχω xfce4 που σε λίγες μέρες ούτε το ίδιο θα ξέρει αν είναι xfce.. θα σηκώνει μόνο Χ και desktop!
Είναι ξεκάθαρα πόσο θες να ασχοληθείς κατά την δική μου γνώμη, θα μου πεις gnome/kde είναι μεγάλα δε μπορείς, όχι εκεί είναι ακόμα πιο extendable.
Αλλά μεγάλη χαρά το hyprland, έχει μια ξεχωριστή rice-θέση στη καρδιά μου.
Ρίξε μια ματιά.
Δεν είναι θέμα που αναπτύσσεται ενεργά με την αυστηρή έννοια. Είναι περισσότερο ώριμη συλλογή θεμάτων και το readme το περιγράφει ως προσωπική συλλογή Openbox themes.
Eίναι κυρίως window decorator themes, δηλαδή θέματα για τα borders, titlebars του Openbox, όχι πλήρες GTK desktop theme. Προτείνει ως GTK theme τα Lumiere & Fantome.
Φοβερή η συλλογή @Nik0lis πιστεύω ο @nikaskonstantinos θα βρει ένα, αν και είναι όλα όμορφα, δύσκολη θα είναι η επιλογή του.
Χαίρομαι που σου άρεσε. Τη χρησιμοποιούσα από την εποχή του FX-8350 με Gentoo και Openbox. Σίγουρα θα βρει κάτι. Εγώ πάντως τα είχα βάλει όλα και τα άλλαζα κατά καιρούς.
Justaguylinux. Καταπληκτικός. Απίθανο openbox και όχι μόνο setup για debian.
Ελέγξτε βέβαια πρώτα τον κώδικα.
Αδερφέ, αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει στη καθημερινότητα.
Δυστυχώς δε μπορεί ο κάθε μέσος, αλλά και προχωρημένος χρήστης, να κάνει έλεγχο τι γίνεται εκεί έξω.
Εμπιστευόμαστε τυφλά τα πάντα, βλέπε και το AUR πρόβλημα πρόσφατα τα npm λίγο πιο πίσω που συνεχίζουν κι όλας.
Είναι μια αλήθεια αυτό. Και αν και πρέπει όλοι να έχουμε το νου μας, δε βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση να το κάνει είτε λόγο ξεχασαμάρας είτε λόγο χρόνου, είτε λόγο άγνοιας ανάγνωσης κώδικα, δεν μπορούν όλοι να γνωρίζουν πως να διαβάσουν από css/js ή άλλα που π.χ. αυτά τα themes χρησιμοποιούν.
my 2c