ΕΠΕΊΓΩΝ ΘΈΜΑ LMDE 6 "Faye" BETA

LMDE 6 “Faye” – BETA Release

ΕΠΕΙΓΩΝ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
(Το παρακάτω είναι μεταφρασμένο και διορθωμένο για εύκολη ανάγνωση στα Ελληνικά)
"Βρέθηκε μια κρίσιμη παλινδρόμηση στο live-installer. Παρόλο που έχει διορθωθεί στα αποθετήρια, εξακολουθεί να επηρεάζει την έκδοση του προγράμματος εγκατάστασης που είχε αρχικά αυτό το BETA.

Εάν έχετε μια άδεια συσκευή αποθήκευσης, θα σας ζητηθεί να τη μορφοποιήσετε (να κάνετε FORMAT). ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. Εάν δεν είναι δυνατή η ανάγνωση αυτής της συσκευής (για παράδειγμα, εάν πρόκειται για συσκευή ανάγνωσης καρτών χωρίς κάρτα), το πρόγραμμα εγκατάστασης θα μπορούσε να διαμορφώσει μια άλλη συσκευή στον υπολογιστή σας."

Η ομαδα έχει αφαιρέσει τα ISO μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

The ISOs for this BETA are being re-rolled to include the 
latest installer and a fix for this issue. Until then all the 
download links were pulled.

We haven’t heard of anyone being affected, we hope it 
stays that way.

Περισσότερα στον σύνδεσμο στην αρχή του παρόντος.

2 «Μου αρέσει»

ΝΕΌΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ 20 Σεπτ 23 11:30

(Το παρακάτω κείμενο που βρίσκεται μέσα σε εισαγωγικά (“”) μεταφράστηκε, μηχανικό το τρόπο, στα Ελληνικά και πιθανόν τροποποιήθηκε για να είναι περισσότερο κατανοητό)

"Οι εικόνες ISO για αυτό το BETA αντικαταστάθηκαν και ονομάζονται πλέον “beta2”.

Περιλαμβάνουν μια επιδιόρθωση για μια κρίσιμη παλινδρόμηση που βρέθηκε στο πρόγραμμα εγκατάστασης.

Αν και το πρόβλημα συνέβη μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες, θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε μορφοποίηση (format) λάθος συσκευής.

Ευτυχώς αυτό εντοπίστηκε εσωτερικά και κατά τη φάση BETA. Δεν έχουμε ακούσει για κανέναν να επηρεάζεται. Ελπίζουμε να παραμείνει έτσι. Εάν κατεβάσατε το αρχικό ISO, διαγράψτε το. Το ίδιο το εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα δεν επηρεάζεται."

Περισσότερα στον σύνδεσμο της αρχικής δημοσίευσης (ποστ), το κείμενο του οποίου έχει τροποποιηθεί από την ομάδα του Mint μετά την διόρθωση του ISO σε “Beta 2” και δεν υπάρχει πια η αναφορά που παρουσιάζω στην αρχική μου δημοσίευση (ποστ). Αυτό για να μην έχουμε παρερμηνίες.
Καθώς επίσης καλό είναι να διαβάσετε τα σχόλια που είναι αναρτημένα μετά την 19άτη του μηνός LMDE 6 “Faye” – BETA Release.

1 «Μου αρέσει»