Ένας official AMD οδηγός για να τρέξεις το OpenClaw locally σε δύο κατηγορίες AMD hardware

OpenClaw Locally On AMD Ryzen™ AI Max+ Processors and Radeon™ GPUs
Ένας official AMD οδηγός για να τρέξεις το OpenClaw locally σε δύο κατηγορίες AMD hardware:
Ryzen AI Max+ με 128GB unified memory και Radeon AI PRO R9700 GPU, με βάση Windows + WSL2 + LM Studio + llama.cpp.
Η AMD λέει ότι πλέον μπορείς να τρέξεις ισχυρά agent/LLM workloads τοπικά, χωρίς cloud, με OpenClaw και LM Studio.

3 «Μου αρέσει»

Να αφήσω και αυτό εδώ:
https://www.amd.com/en/developer/resources/technical-articles/2026/how-to-run-a-one-trillion-parameter-llm-locally-an-amd.html

3 «Μου αρέσει»

Λιγότερο σχετικό είναι και το παρακάτω. Προς το παρόν όμως σε linux τρέχει μόνο σε cpu. GitHub - exo-explore/exo: Run frontier AI locally. · GitHub

2 «Μου αρέσει»

Μπορείς να τρέξεις :

1. claude code cli
  2. *claw (το καλύτερο είναι τo hermes agents)
  3. opencode
  4. άλλο

Από ένα τοπικό μηχάνημα μέχρι και σε termux στο κινητό σου εάν τα μοντέλα σου είναι σε endpoint πλατφόρμας.

Εάν είναι τοπικά τότε φρόντισε η δικτύωσή σου να είναι ασφαλής, βλέπε Tailscale σωστή χρήση, και αν επρόκειται να έχεις agenting/mcp functions όπως browser use τότε χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2gb ram και τουλάχιστον 2 vCpu γιατί αυτά τρέχουν στο μέσο σου όχι στο endpoint.

2 «Μου αρέσει»