Continuing the discussion from Δείξε άφοβα το Desktop σου (Part 1) - #1068 από SomniusX.
Previous discussions:
Continuing the discussion from Δείξε άφοβα το Desktop σου (Part 1) - #1068 από SomniusX.
Previous discussions:
Για να εγκαινιάσω το part2 ![]()
Ubuntu 24.10
Με 2-3 απαραίτητα για μενα extentions “Place status indicator”, “Net speed” και “Show Desktop Button”
ποιο wallpaper χρησιμοποιείς; Έχεις κάποιο link?
όχι τίποτα σημαντικό απλά είπα να το ποστάρω
BTW κάθε φορά η πρώτη διανομή που βάζω σε καινούργιο μηχάνημα είναι arch
Στο βασικο μου workstation PC χρησιμοποιω Debian-Testing (Trixie) με Gnome. Πολυ σταθερο συστημα, ακομα και αν ειναι rolling release. Αλλα αυτην την στιγμη ειμαι στο Thinkpad λαπτοπ, και προτιμω Mint για λαπτοπς γιατι εχει πιο πολλες ευχαίριες και support:
Χ280, τίμιο εργαλείο ![]()
νεο μηχανημα. πλεον εχω 3, ο παναρχαιος server (ναι, ακομα τον εχω αντον και τον χρησιμοποιω κανονικα), το λαπτοπ, και πλεον και ενα μικρουλι dell micro workstation… το μικρουλι…
Αν και καθυστέρησα το ετήσιο ποστάρισμα του desktop μου να με και εγώ:
Με τη χρήση της επέκτασης just perfection έχω κρύψει την πάνω μπάρα.
Παιχνίδια παίζεις στο Nobara? Εάν ναι, πώς είναι η εμπειρία? Τι χρησιμοποιείς?
Δεν παίζω παιχνίδια. Έχω παίξει κάνα δυο αλλά όχι κάτι μεγάλο ή βαρύ. Δεν είχα προβλήματα. Χρησιμοποιώ nobara γιατί είναι Fedora με Nvidia support out of the box και έχει και εύκολη εγκατάσταση για το Davinci Resolve.
Καλό μήνα! Μετά από καιρό σε Sway, μετάβαση σε Hyprland για να δώ εάν δικαιολογείται το hype
που έχει…! Φυσικά δεν υπάρχουν SlackBuilds για χτίσιμο των απαραίτητων πακέτων του Hyprland στο Slackware, οπότε τα έφτιαξα όλα από το μηδέν… ![]()
Για -ολίγον???- μαζοχιστές, βλέπε @Maras και η αφεντομουτσουνάρα μου.
Openbox με jgmenu και xfce4-panel = desktop χωρίς μυστικά.
Καλωσόρισες @Sonic !!!
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Εδώ είναι ο αθάνατος 8470p. Φοράει hyprland (ml4w), το οποίο σταδιακά εξελληνίζω και προσαρμόζω στις δικές μου ανάγκες.
Το wallpaper είναι πρωτότυπο δικό μου.
Καλωσόρισες @Alpha !!!