Απο το github στο vscode χωρίς clone; Γίνεται;

Πόσες φορές έχει βρει κάποιον κώδικα στο github που θέλεις να τον μελετήσεις; Και έκανες ένα clone τοπικά για να μπορείς να περιηγηθείς μέσα του στο αγαπημένο σου IDE; Και μετά να χάνει το project τον compiler και ο compiler το cmake; Ή μήπως είσαι της σχολής να κάνεις search και να έχεις 25 tabs μέχρι η προσωρινή σου μνήμη να γεμίσει μόνο για να θυμάσαι πιο tab έχει τι; Όποιας σχολής και να είσαι το κάνεις λάθος!

Αντικατάστησε το URL με github1s και έχεις ένα VSCODE στον browser σου !

But Wait There is more!

Σε μια σελίδα κάποιου έργου στο github πάτησε . και έχεις το ίδιο πράγμα :grin:

Απλά υπέροχο, πάω να καθαρίσω κάτι αποθετήρια που έχω και δεσμεύουν χώροι στον δίσκο :crazy_face:

Ποιο χρήσιμη επέκταση όμως από το iSemedaki δεν γίνεται :blush:

7 «Μου αρέσει»

[εκτός θέματος]Παρατήρηση:
Πιο χρήσιμη επέκταση
Πιο → ποσοτικό επίρρημα
Ποιος, ποια, ποιο → αναφορική αντωνυμία
Μιας και γίνεται αρκετά συχνά εδώ αυτό το λάθος.

5 «Μου αρέσει»

Έχεις ένα δίκιο δεν λέω, αλλά από παιδί (θυμάμαι λίγο την χούντα) έβρισκα εντελώς άσκοπο να μάθω ορθογραφία. Μια περιττή μη λειτουργική και καθόλου ορθολογική γνώση, απλά παρελθοντολογία. Και άντε να γράψεις σε yacc τους κανόνες. [ Δεν θα ήταν γαμάτο να μαθαίναμε χρήσιμα πράγματα όπως τις ιεραρχίες του Τσόμσκυ στο Δημοτικό στο μάθημα της γλώσσας, αντί για άχρηστα πράγματα; ] Αντίθετα με συνάρπαζαν ή φυσική ή βιολογία και η μυθολογία. Εξακολουθούν μέχρι σήμερα και τα τρία.

Οκ προσπαθώ να μην είναι κόκκινα με τον ορθογράφο γιατί κάποιες φορές δημιουργεί παρεμβολές στο βασικό ερώτημα: Does it compiles on your wetware; :grin: Όσο για το ποιο είναι πιο, πιο είναι ποιο, ή όπως στο καλό θέλει, τι να πω το ξέρω μεν, αλλά μου είναι απλά ευκολότερο να φτιάξω και να το κάνει αυτόματα παρά να γεμίζω το κεφάλι με άχρηστα πράγματα, για αυτό τους έχουμε τους υπολογιστές :melting_face:

Και μετά την γραμμική Άλφα (την ψιλοδιαβάζω) δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον στην ελληνική γλώσσα. Αντίθετα η Rust είναι φο-βε-ρή !

1 «Μου αρέσει»

Τρομερά χρήσιμο! Ευχαριστούμε :D