Ανιχνευθηκε προβλημα συτηματος

Κάθε φορά που ανοίγω το PC μου βγάζει αυτό το μνμ
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που είναι

Αν πατήσεις το “Αναφορά προβλήματος” το πιθανότερο είναι να σε προτρέψει να αναφέρεις το πρόβλημα, που το πιθανότερο προέρχεται από κάποια εφαρμογή που πρόφατα κατέρευσε. Καλό θα ήταν αν το έβλεπες για πρώτη φορά να το κάνεις, αλλά αφου έχει περάσει κάποιο διάστημα δεν νομίζω ότι αξίζει να κάνεις την αναφορά, το πιθανότερο είναι να έχει διορθοθεί.

Μία λύση που κυκλοφορεί στο δυαδίκτιο είναι η διαγραφή του αρχείου που βρίσκεται εδώ /var/crash δίνοντας από τερματικό αυτό sudo rm /var/crash/*

Περίμενε να σου πούν και οι πιο “ειδικοί” επί του θέματος, πάντως δεν είναι κάτι που να σε κάνει να ανησυχείς…

Καλώς ήρθες @Loup_Garou στην παρέα μας, καλή “διαμονή”

3 «Μου αρέσει»

Όπως είπε και ο @stefra , πατώντας Αναφορά προβλήματος… θα σου ανοίξει ένα παράθυρο για υποβολή. Εκεί θα έχει κάτω αριστερά ένα drop down menu με το όνομα Λεπτομέρειες, όπου μπορείς να δεις ποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα. Επίσης στο /var/crash αποθηκεύονται σε αρχεία πληροφορίες για τέτοια crash-αρίσματα. Μπορείς να περιηγηθείς εκεί και να δεις τα ονόματα των αρχείων με την εντολή ls -la, ψάχνοντας για την αντίστοιχη ημερομηνία δημιουργίας. Αν έχεις το όνομα της εφαρμογής, είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην αποκρυπτογράφηση του πρόβληματος καθώς θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που προηγήθηκαν. Εκείνα τα αρχεία είναι μεγάλα με πολλές πληροφορίες μέσα (και πολλά ακαταλαβίστικα) αλλά μπορείς να τα ανοίξεις με έναν κειμενογράφο και να πάρεις στοιχεία (στην αρχή τους τουλάχιστον).

Όταν πατάω αναφορά απλά κλείνει το παράθυρο
Αυτα μου βγαζει στον φακελο crash