Wordlist κωδικών

Παίδια φτίαχνω δικώ μου wordlist κωδικών αλλά όταν το ανοίγω είναι κενό τι να κάνω;

τρολάρει, δεν εξηγείτε αλλιώς.

1 «Μου αρέσει»

Kαταρχάς ξεκινάμε από τα βασικά:

  • Ξέρεις τι είναι οι wordlists;
  • Τι θέλεις να κάνεις με τη wordlist;
  • Ποιες είναι οι γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο;

Εμμ δεν ξέρω και πολλά είδα πως να το κανείς στο youtube και το έκανα αλλα όταν ανοίγω να δω τους κωδικούς είναι άδειο, εμμ το θέλω για έναν ξεχασμένο λογαριασμό μου

Τι βίντεο είδες;

Αυτά για τους ξεχασμένους λογαριασμούς καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο περίεργες δικαιολογίες. Προτιμότερο είναι να πεις στα ίσα ότι θέλεις να χακάρεις το λογαριασμό κάποιου.

ΥΓ. Στους ξεχασμένους λογαριασμούς υπάρχει password recovery :wink:

Best Wordlist maker for Bruteforce, Simple wordlist maker 90% chance to hack victim.. - YouTube αυτο
χαχαχαχαχαχαχαχαχ οχι καλε δεν κανω τετοια :blush: :joy:

Δοκίμασα το προγραμματάκι που αναφέρει στο video, και κάνει μια τρύπα στο νερό. Φτιάχνει λίστα αλλά αν θες να κάνεις account hacking (πες το τουλαχιστον μην κρύβεσαι) θές τεράστια wordlist και κατάλληλο hardware που κατά 99% δεν το έχεις.

Άρα μάθε 2-3 πράγματα για το πως γίνεται το account hacking και μη βλέπεις βίντεο από ινδούς με Kali Linux :stuck_out_tongue:

Και γενικότερα καλό είναι να μην ασχολείσαι με δραστηριότητες που είναι παράνομες. Η παραβίαση λογαριασμών διώκεται ποινικά από το νόμο τόσο της Ελλάδος, όσο και της Ευρωπαϊκές και Διεθνής νομοθεσίες.

Ειδικά μάλιστα στην περίπτωση που το ψάχνεις με βιντεάκια στο Youtube αν κάνεις κάτι παράνομο το πιο πιθανό είναι πως θα σε πιάσουν.

2 «Μου αρέσει»

Ρε παιδία πω πω τι έχετε όλοι εδω μέσα; σαν χαζά κάνετε χαλαρώστε λίγο. Ποίος είπε οτί θέλω να χακάρω καποίου λογαρισμό μονοί σας βγάλατε συμπεράσματα πω πω θέματα που έχει ο κόσμος…

Πριν συνεχίσουμε (αν συνεχίσουμε) την παρούσα συζήτηση διάβασε τους Κανόνες λειτουργίας

Επιπλέον μην υποτιμάς τη νοημοσήνη μας γιατί από τις ερωτήσεις που έκανες αφενός φάνηκε ότι είσαι αρχάριος, αφετέρου ότι θέλεις να κάνεις κάτι που ενδεχομένως να μην είναι νόμιμο.

Η ανοχή εώς τώρα ήταν καθαρά λόγω του νεαρού (εκτιμώ) της ηλικίας σου.

1 «Μου αρέσει»

Δεν είναι θέματα του κόσμου είναι προειδοποίηση. Συνήθως όταν κάποιος ψάχνει how to hack στο youtube είναι απόλυτα αρχάριος. Γιατί κανένας χάκερ δεν ψάχνει στο Youtube. Και στο λέω ως ένας άνθρωπος που τις γνώσεις μου περί Penetration Testing και λοιπά τις έχω αποκτήσει σε ακαδημαικό επίπεδο και δεν τις έχω εφαρμόσει ποτέ σε περιβάλλον το οποίο δεν ήταν δικό μου.

Γενικά η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, που δεν έχει ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις δεν αντιλαμβάνεται σωστά το βαθμό ανηθικότητας και παρανομίας που περιέχει το χακινγκ. Το “Α είσαι πληροφορικάριος ξέρεις να χακάρεις Facebook, μπορείς να χακάρεις έναν γνωστό μου” είναι ένα κλισέ που βαριέσαι να ακούς από τον κόσμο. Και προσωπικά η απάντηση μου είναι “Δεν έχω σκοπό να γίνω ποινικός”.

Τώρα αν κάποιος που έχει τις γνώσεις επιθυμεί να κινηθεί στα νερά της παρανομίας είναι δικό του ζήτημα. Αλλά κάποιος που μαθαίνει ακόμα και ψάχνεται, οφείλουμε να τον ενημερώνουμε για το δρόμο στον οποίο βαδίζει. Πάντως αν θες να έχεις καλά wordlists γενικά, τότε μαθαίνεις προγραμματισμό και τα φτιάχνεις μόνος σου.

2 «Μου αρέσει»

Το video αυτο ξεκιναει με το λογοτυπο του Real King και απο κατω με μικρα γραμματα… Everything Easy στο οποιο θα του απαντησω με το γνωστο… Good Luck.

Διοτι οχι μονο χρειαζονται γνωσεις… αλλα τιποτα στην ουσια δεν ειναι ευκολο σε αυτο το πεδιο της πληροφορικης. Επισεις wordlists μπορεις να δημιουργησεις και μονος/μονη σου ανοιγοντας ενα απο τα εργαλεια στο Linux που δημιουργουν passwords γιατι και παλι στην ουσια ειναι ρουλλεττα το αν θα πετυχεις μια λεξη απο το wordlist που να ειναι το σωστο password μιας και ολοι τωρα χρησιμοποιουν password managers και password generators, και 2FA και δεν σημαζευεται.

Καλητερα να κανεις λιγο παραπανω δουλεια στα βασικα. Θα σε βοηθησουν περισσοτερο απο ενα word-list.

Ελπιζω να βοηθησα.

3 «Μου αρέσει»

Συγνώμη κιόλας αλλά είπα ότι θέλω να κάνω hack σε καποίον; θα με τρελάνετε τώρα. Απλά κατέβασα το πρόγραμμα και μου άρεσει η φάση και είπα να δοκιμάσω να φτίαξω λίστα με δικούς κωδικούς. (Δεν έχω καν φίλους οι γνωστούς για να κάνω hack σε κάποιον χαχαχαχαχαχ). Τελός πάντων ας το λήξουμε εδώ το πήρατε πολύ προσωπηκά το θέμα μια ερώτηση έκανα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! :blush:

Κάτι το οποίο δεν το ρώτησες ευθέως αλλά προσπάθησες να μάθεις πλαγίως τον τρόπο.

Ασχολίαστο

Εφόσον το θέμα έχει εξαντληθεί κλειδώνεται