Το endeavouros κολλάει μετά την εισαγωγή του κωδικού

Για σας, ανοίγω το νήμα στην κατηγορία του arch Linux γιατί δεν υπάρχει για το endeavouros. Μετά απο μία επιτυχημένη online εγκατάσταση της εν λόγω διανομής με γραφικό περιβάλλον Deepin 15.11 μου εμφάνισε ένα error κατά την επανεκκίνηση του και από τότε σε κάθε εκκίνηση μείνει αρκετή ώρα εδώ,


ανοίγει και μετά την εισαγωγή του κωδικού κολλάει εντελώς. Εγώ ρίχνω το φταίξιμο στο γεγονός ότι αφαίρεσα το usb από το οποίο το εγκατέστησα μετά το μήνυμα επιτυχούς εγκατάστασης αλλά πρίν πατήσω να επανεκκινήσει. Υπάρχει τρόπος να διορθώσω το πρόβλημα;

Δοκίμασε να περάσεις ξανά το DE ή τους drivers της κάρτας γραφικών.

Και πώς να το κάνω αυτό αφού κολλάει. Γίνεται να περάσω drivers ή γραφικό περιβάλλον πρίν την εισαγωγή του κωδικού;

Πριν εισαγαγεις τον κωδικο μπορεις να δεις αν ειναι δυνατον να πατησεις CTRL-Alt-F1 και να δεις αν θα σε βγαλει σε περιβαλλον τερματικου; Αν θα σου δειξει ενα login τοτε μπορεις να γραψεις το ονομα χρηστη και τον κωδικο σου και να δωσεις τις εντολες για τους drivers που θα εδινες μεσω τερματικου για να κανεις επανεγκατασταση των drivers και του περιβαλλοντως εργασιας σου.

3 Likes

Alexis τι κάρτα γραφικών έχεις; Θυμήθηκα ότι μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο (όταν έκανα logout κολλούσε) σε kde με κάρτα Nvidia και τους ανοιχτούς οδηγούς, όταν έβαλα τους κλειστούς όλα δουλεύουν ρολόι.

Έχω intel 630 και Nvidia 1050ti. Η Nvidia μου είχε ξανακάνει προβλήματα ποίο παλιά με τούς ανοιχτού κώδικα drivers αλλά είχα ξεκινήσει με της intel και είχα βάλει μετά της Nvidia. Δεν έχω πρόλαβει να δοκιμάσω ακόμα την συμβουλή του @GNUTechie.

Ευχαριστώ για τον χρόνο όλων σας αλλά τελικά το διέγραψα. Έτσι και αλλιώς δεν ήταν το κύριο μου λειτουργικό να πω ότι το είχα φέρει στα μέτρα μου και δεν ήθελα να το βγάλω. Για την ιστορία, ο συνδιασμός CTRL ALT F1 δεν έκανε κάτι ενώ με F2 μου έβγαζε μία μαύρη οθόνη αλλά δεν κάθησα να το ψάξω παραπάνω.