Τι παιχνίδια παίζουν οι λινουξάδες;

Ti είδους παιχνίδια παίζουν τελικά οι λινουξάδες; Για μερικούς όπως και του λόγου μου η ίδια η χρήση του λίνουξ, η δοκιμή, το στήσιμο μιας νέας διανομής είναι ψυχαγωγία και διασκέδαση :wink:

Τι παιχνίδια παίζεται αυτόν τον καιρό;

1 Like

Εγώ αυτή την περίοδο ασχολούμαι με το Satellite Reign, ένα game που έχει βρεί το κουμπί μου, ότι καλύτερο για το βράδυ πριν τον ύπνο…χαλαρωτικό :wink:

3 Likes

Κυρίως Darkest Dungeon

Και κατά καιρούς για χαλάρωμα και επιστροφή στη φύση Stardew Valley, πιο πολύ για το modding

3 Likes

όταν έχω χρόνο

όταν βαριέμαι τα υπόλοιπα μπαίνω ως ζόμπι και κάνω την ζωή των άλλων δύσκολη :stuck_out_tongue_winking_eye:

έπαιζα ως πιτσιρικάς επαγγελματικά οπότε έχει μείνει συνήθεια

επίσης επαγγελματικά, μπαίνω που και που για την νοσταλγία, το CS:GO δεν μου αρέσει καθόλου

4 Likes

Δεν ξέρω αν με πιάνει η κατηγορία, γιατί παιχνίδια παίζω στον σταθερό μου, που έχει windows. Κυρίως παίζω RPG και είμαι της παλιά σχολής (Planescape:Torment, Fallout 2 , Icewind Dale κτλπ). Αυτήν την περίοδο όμως χαλαρώνω με Grim Dawn και έχω αγοράσει το Atom RPG, ένα ρώσικο στα χνάρια του Fallout 1-2.

3 Likes

Δεν παίζω πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Τελευταία έπαιζα πολύ osu! (και το έχω εγκαταστήσει στο Linux με το Wine, αλλά ποτέ δεν καταφέρνω να ρυθμίσω το ποντίκι μου ακριβώς στα μέτρα μου) και μερικά visual novels. τίποτα ενδιαφέρον…

Προτιμώ να χρησιμοποιώ το Linux για να χαλαρώνω εκεί. Εάν ήθελα παιχνίδια, θα χρησιμοποιούσα τα Windows :stuck_out_tongue:

1 Like

Τον τελευταίο καιρό παίζω πολύ το Stellaris ένα sci-fi strategy της paradox που παιζει και native σε Linux. Γενικά είμαι φαν των strategy, των shooters αλλά και του Football Manager παρόλο που μας έγραψε φέτος η SI και το παιχνίδι δεν βγήκε σε Linux.

2 Likes

Μην κολλάτε στο λειτουργικό, πείτε τις επιλογές σας όπου και αν παίζεται…όταν βλέπετε μια ταινία, έχει σημασία που την βλέπετε; :wink:

1 Like

War Thunder και τα μυαλά στο blender

2 Likes

Μη μου πεις! Όποτε παιζω καποιο παιχνίδι που ειναι και σπάνια πλεον λόγω σχολης/δουλειας είναι το war thunder!! Ήμουν έτοιμος να το γράψω

2 Likes

FlightGear
Kerbal Space Program
War Thunder
Minecraft

Και τα τέσσερα κυκλοφορούν επίσημα και σε linux. Επίσης, age of empires, αλλά σε windows.

Για να αρχίσω παιχνίδι πρέπει να κυκλοφορεί σε λίνουξ, αλλιώς δεν θα ασχοληθώ.

5 Likes

Το αγαπημένο μου και ταυτόχρονα μισητό μου παιχνίδι (the grind is real), άλλαξε engine & έβγαλε νέο expansion. Οπότε μάλλον καλοκαιριάτικα θα φαρμάρω gear.
Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, παρακαλώ κάντε το από εδώ. Θα αλληλοβοηθηθούμε με credit και exp boosters. IGN: G4b1t

Hearts of iron 4, crusader kings 2, europa universalis 4, cities skylines, surviving mars. Με άλλα λόγια Paradox και είναι καλό. Στα windows δεν έχει πτώση στην ποιότητα τρέχει όπως στα Linux.

3 Likes

Μου θύμησες ένα καλό παιχνιδάκι που λιώναμε lan τα καλοκαίρια και είχα εντελώς ξεχάσει. Stronghold Crusader από Firefly Studios το οποίο πλέον έχει εξελιχθεί σε Stronghold Warlords. Thanks.

2 Likes