Σmart ασφάλεια πακα για θερμοσίφωνα

Έχετε να προτείνετε κάτι;
Μιλάμε να μπορείς από τη δουλειά να τον ανάβεις με το κινητό σου, αφού έχεις υπολογίσει ότι θα φτάσεις σπίτι σε 40 λεπτά.
Είδα διάφορα. Είδα αυτό για το οποίο γίνεται λόγος για 25 Αμπέρ
https://www.skroutz.gr/s/21598920/Woox-Smart-Ενδιάμεσος-Διακόπτης-Wi-Fi-σε-Λευκό-Χρώμα-R4967-R.html?from=catspan

και μετά αυτό (που είναι ελληνικό και γουστάρω να στηρίξω (γιατί άμα φάει ο μάστορας στη γειτονιά σου, θα έχει λεφτά να ζητήσει την υπηρεσία σου. Ενώ ο Φράγκος θα σε γράψει στα τέτοια του.)
https://www.skroutz.gr/s/23146868/Master-SW-1CHL.html

Αλλά το δεύτερο λέει 8 Αμπέρ μόνο.

Όσο ψάχνω μπερδεύομαι γιατί προκύπτουν πιο σύνθετες ανάγκες ψαξίματος και είμαι κουρασμένος τώρα.

Γενικά όποιοι σκαμπάζετε από τέτοια ρίχτε μια περίληψη αν γουστάρετε.
και μία πρόταση: τι είναι καλό να πάρω για το άναμα-κλείσιμο του θερμοσίφωνα. Είναι ηλιακός ο δικός μου να και δεν πρέπει να παίζει ρόλο, έτσι απλά το αναφέρω.

Το πρώτο σου κάνει. Το δεύτερο με τίποτα…
Ούτε καν να το διανοηθείς.
(Το επάγγελμά μου είναι θερμοϋδραυλικός).
230V X 25A = 5750VA (watts).
230V X 8A = 1840VA.
Αποκλείεται αντίσταση ηλιακού να είναι κάτω από 3KW.

Σ΄ευχαριστώ.
Είναι το ίδιο ασφάλεια; Θέλω να πω, η ασφάλεια που ήδη υπάρχει ώρα και που από κει ανάβω τώρα τον θερμοσίφωνα, θα καταργηθεί; Νόμιζα ότι απλά είναι διακόπτης αυτό το πρώτο που μου προτείνεις. ότι δηλαδή κάνει τη δουλειά του να τον ανοίγει όπως τον ανοίγω εγώ με το χέρι. Κάνει κάτι άλλο; Τη δουλειά της ίδιας της ασφάλειας ας πούμε;

Διόρθωση: Πήγα να το παραγγείλω, αλλά είδα σε μία σελίδα ότι είναι 10 Αμπέρ.

Βάζω τη φωτογραφία. Λέει maxload 10Α

Μόνο με κόκκινα γράμματα λέει ότι είναι 25 αμπέρ και φαίνεται ότι αυτά είναι πρόσθετα. Δεν είναι γραμμένα στο ίδιο το προϊόν. Λέτε να μας δουλεύουν ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι;

Αν είναι μόνο 8 ή 10 αμπέρ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ’ευθείας. Θα πρέπει να οδηγήσει κάποιο ρελέ ισχύος, το οποίο με τη σειρά του θα οδηγήσει την αντίσταση, χρησιμοποιώντας την ασφάλεια και τον διακόπτη που ήδη υπάρχουν.
Αν δεν γνωρίζεις καλά από ηλεκτρικό αυτοματισμό, καλύτερα να μην το επιχειρήσεις μόνος σου.
Η ίδια η συσκευή WiFi θα πρέπει να τροφοδοτηθεί με ρεύμα από άλλη ασφάλεια χαμηλού αμπεράζ (6ambere μόνο) και σε καμία περίπτωση από το ρεύμα της αντίστασης του θερμοσίφωνα.

1 «Μου αρέσει»

Τελικά το Sonnof θα πάρω. Βλέπω το πιο φτηνό https://www.skroutz.gr/s/23559236/Sonoff-Basic-R2-Smart-Ενδιάμεσος-Διακόπτης-Wi-Fi-σε-Λευκό-Χρώμα.html?from=catspan και λένε όλοι τα καλύτερα λόγια. Λένε κιόλας ότι το βάλανε για θερμοσίφωνα.
Αν ψάξεις παρακάτω οι τιμές ποικίλουν και από Αμπέρ κάποιο είναι στα 16, παραπάνω δεν έχει. Λογικά όμως δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ακόμα κι αν είναι 10 Αμπέρ, σωστά; Αφού τη δουλειά θα την κάνει το ρελέ ισχύος. Ε;

Θα πάρω λοιπόν κάποιο sonoff με λίγο περισσότερα λεφτά με τη λογική ότι θα είναι σχετικά καλύτερο.

Από ρελέ τώρα, βλέπω ότι ξεκινάνε από 10 ευρώ και παίζουν εκεί και λίγο παραπάνω. Δεν ξέρω καμία μάρκα όμως. Έχετε καθόλου εμπειρία;

https://www.skroutz.gr/c/4107/rele-ragas/f/1084381/ischyos.html?o=ρελε+ισχυος&order_by=popularity&order_dir=desc