Πώς βρήκα το linux-user.gr

Χα! την πάτησες από το clickbait και τώρα εσύ θα πρέπει να μας πεις πως βρήκες αυτό το ωραίο και εκπληκτικό web site που καταπολεμά τα μπιμπίκια και την ακμή και σε κάνει Linus Torvalds.

Το βρήκα από
  • Τυχαία ψάχνωντας κάτι στο google/ddg
  • Από το facebook
  • Από το redit/twitter
  • Από άλλο ελληνικό site
  • Από το ελληνικό plannet
  • Από συζήτηση με συνάδελφο/φίλο
  • Από το Telegram
  • Όποιος ψάχνει βρίσκει

0 ψηφοφόροι

Οι απαντήσεις σας είναι απαραίτητες για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, δηλαδή να σας δείξουμε περισσότερες και ποιο προσαρμοσμένες στο προφίλ σας διαφημίσεις :slight_smile: Πείτε μας επίσης τι σας άρεσε (να χαρούμε) και τι δεν σας ξίνισε στην πρώτη σας επαφή (να σας γρ…, όχι πέραν απο την πλάκα πείτε μας ενδιαφέρει ακόμα ποιο πολύ).

6 Likes

Διαβασα για αυτο στο cerebrux.net

4 Likes

Και εγώ στο cerebrux, αν θυμάμαι καλά σε άρθρο του @billniakas

2 Likes

Από το https://forum.ubuntu-gr.org

2 Likes

δεν θυμάμαι, εξού και το “όποιος ψάχνει…”, αλλά το πιθανότερο το εντόπισα στο fb. τώρα, θα μπω καθημερινά και πλέον μάλλον το έχω διαβάσει (όχι και καταλάβει) όλο! μου αρέσει που δεν είναι χαοτικό με πχ 10νέα θέματα κάθε μέρα αλλά καταλαβαίνω πως αυτό συμβαίνει επειδή εκεί έξω υπάρχει πια η πληροφορία κι έτσι εδώ μένει ίσως η παρέα κι η πιο ψαγμένη (και στα ελληνικά) γνώση (άλλες εποχές δλδ, δεν θα το απέφευγε).

σ’ άλλη κατάσταση υποχρεώσεων θα είχα ήδη προσφερθεί να συμμετέχω πιο ενεργά κι ευχαριστώ πάρα πολύ όσους αναλώνουν την ενέργειά τους να το τρέχουν (νιώθω υποχρεωμένος!).

αν θα ζητούσα κάτι, θα ήταν η πιο προσωπική επαφή (ξέρω /καταλαβαίνω /μην εξηγήσετε). απλά, νομίζω είμαστε (οι περισσότεροι?) στην ηλικία που δεν ενδιαφέρουν οι περσόνες με τα “ψευδώνυμα”. οπότε (εμένα) θα μου άρεΖε να έσπαγε το πληροφοριακό και να κατέληγε πιο παρεϊστικο. μπατδατςτζαστμι

4 Likes

Ουτε που θυμαμαι αλλα πιθανον απο το cerebrux.Οπως και να εχει χαιρομαι που σας βρηκα

2 Likes

Προσωπικά δε θυμάμαι πως ακριβώς βρήκα το Linux User. Πιθανότατα μέσα από κάποιο άρθρο στο Cerebrux. Αυτό που θυμάμαι καθαρά είναι ότι είχα κάνει εγγραφή στον πρώτο μήνα που ανακοινώθηκε το forum. Ίσως να το είχα δει σε κάποιο άλλο forum καθώς είχα δει post και αλλού για το Linux User.

2 Likes

Απο διαφημισεις!

Πατησα κατα λαθος σε μια.και μετα γεμισαν ολα με το retargeting. Κινητα , υπολογιστες τηλεορασεις… Και αν δεν γραφομουν δεν θα σταματαγε!!

-απο google… search!

4 Likes

Διαβάζοντας άρθρα στο cerebrux.net έπεσα σε άρθρο για τα Ελληνικά κανάλια για linux στο telegram (τα οποία από τότε τα διαβάζω -σιωπηλά- καθημερινά) και από εκεί είδα για την δημιουργία του site και το οποίο το ακολουθώ από την 1η μέρα, αν και γράφτηκα αρκετά αργότερα.
Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια και για το επίπεδο που κρατάει το site.

2 Likes

Ψάχνοντας λύση σε ένα κόλλημα που είχε προκύψει σε μία φοιτητική εργασία, σας συμβουλεύτηκα. Έκτοτε καθημερινά διαβάζω και πιο σπάνια γράφω και εγώ κάτι! Αναπάντεχα με ένα μέλος διαπίστωσα ότι βρισκόμασταν και σε κοινό (χωρικό) μέρος και έτσι γίναμε και φίλοι! Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους υποστηρικτές παντός τύπου του forum!

5 Likes

Ήταν ο σκληρός Απρίλης του 19 Με είχε πιάσει μεγάλη καταναλωτική μανία χωρίς όμως να ξέρω τι θέλω να αγοράσω.
Έτσι ψάχνοντας σε διάφορα site μήπως βρω καμιά ιδέα, έπεσα πάνω στη διαφημιστική καμπάνια του Talos. Δεν θυμάμαι σε ποιο site ήταν, αλλα μου υποσχόταν να μου δείξει περισσότερες και πιο προσαρμοσμένες στο προφίλ μου διαφημίσεις. Έτσι λοιπόν ανακάλυψα αυτό το εκπληκτικό web site.

Υγ.Τώρα δεν ανησυχώ για τίποτα, το linuxuser σκέφτεται πριν από μένα για μένα

3 Likes

Δεν θυμάμαι. Κατά πάσα πιθανότητα από το παλιό osarena που παρακολουθούσα τότε συχνά. Εκείνο άλλαξε και ψάχνοντας βρήκα την φιλόξενη παρέα σας.

1 Like

Γεια σας. Στο Cerebrux ειχα διαβασει, αν θυμαμαι καλα, κατι σχετικο.

2 Likes