Ψηφοφορία στο επίσημο forum του Manjaro για την εμφάνιση του gnome shell

Άνοιξε μια ψηφοφορία σήμερα στο forum του Manjaro για το πως θα ήθελε η κοινότητα να είναι το default layout του Gnome Shell, υπάρχουν και εικόνες για να πάρει ο κόσμος μια ιδέα πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα με τα διάφορα extentions και στο τέλος είναι το poll.
Οι λάτρεις του Manjaro “επιβάλλεται” να ρίξουν μια ματιά στο poll…ψηφίστε και διαμορφώστε με την συμμετοχή σας το project (τώρα που μπορείτε, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, ) :stuck_out_tongue:

5 Likes

Δε μπορώ, με έχουν κάνει ban εδώ και χρόνια, γιατί ζήτησα να γίνει μια δημόσια ενημέρωση στο σάιτ ότι διέγραψαν μέσα σε 20 μέρες μετά την ενημέρωση το repository που είχε το OpenRC
Ξαφνικά, μαζί με τον dev που το έφτιαχνε (ManjaroOpenRC) είπαν ότι σε ένα μήνα τελειώνει η υποστήριξη, και στις 20 μέρες είχαν διαγράψει τα πακέτα. Έκρυψαν και το thread περι αυτού, να φαίνεται μόνο στα μέλη και όχι από μηχανές αναζήτησης, και διέγραψαν και εμένα που ζητούσα την “ανάλυψη ευθύνης”.

Μέχρι τότε το manjro στο distrowatch εμφανιζόταν και καλά ότι είχε πολλά διαθέσιμα init - από τον 9ο 2017 είχε μόνο το systemd και ποτέ δεν έγινε δημόσια αναφορά για αυτή την αλλαγή. H δικαιολογία ήταν ότι το manjaro-openrc ήταν community project δεν το στήριζε επίσημα η manjaro. Ακόμα έχω img της εγκατάστασης του 9-2017 και το τελευταιο live.iso manjaro-openrc.7-2017

Μετά όλοι πήγαν στο artix κι εγώ στο Obarun

YΓ Την ίδια περίπου περίοδο (καλοκαίρι του 2017) η manjaro υπογράφει συμβόλαιο με hardware και αρχίζει και πουλάει ακριβά λάπτοπ με το manjaro προεγκατεστημένο. Λέω εγώ τώρα, ότι με τις άδειες intel/ibm που κουβαλάνε οι hardwareαδες πάνω τους επιβάλουν να υπάρχει ΜΟΝΟ το systemd μέσα στα συστήματα με τα οποία πουλιούνται … 2 χρόνια μετά η ΙΒΜ ανακοινώνει την αγορά της red-hat δηλαδή του κεφαλαίου και των εκατομμυρίων που κρύβονται πίσω από το systemd-gnome-pulseaudio-phoronix-κλπ κλπ κλπ…
Τα συμβόλαια με τα οποία η RH έκανε consulting και έβγαζε εκατομμύρια να ταϊζει την systemd ήταν στην ουσία παρασυμβόλαια της ΙΒΜ consulting. Δηλαδή απλά δημοσιεύσαν τον γάμο τους τώρα, ή RΗ ήταν πάντα παιδί της ΙΒΜ, αλλά μην ξεφύγει το μούλικο σαν την MS και διπλασιαστεί η μαλακία της!

Και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιλήψεις, αφορισμούς, διαμάχες και θεωρίες συνωμοσίας από τις κακές εταιρείες, επέρχεται η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός των άπειρων διανομών, και το linux παραμένει σε μηδενικά ποσοστά χρήσης.
Χρήστης Mint, Lubuntu, Ubuntu Server, Win 10, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.