Προβλημα αναβάθμισης spotify

Παιδιά συνεχίζω μιας και ο τίτλος έχει την αναφορά σε “θεματάκια” … Αν νομίζετε πως είναι καλό να ανοίξω νέο νήμα δεν έχω πρόβλημα!

Στην πιο πάνω φωτό φαίνεται ότι παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στην ενημέρωση των εφαρμογών/συσηματος… που έχει να κάνει με το spotify!
Το έχω απεγκαταστήσει ήδη αλλά το πρόβλημα παραμένει… καμιά ιδέα;
Φαίνεται το ίδιο error που βγάζει και ο muon package installer ( είδα ένα βίντεο στο τουμπ και τον εγκατέστησα ) και ο update manager του συστήματος!!

Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων!!!

1 Like

Το πρόβλημα παραμένει επειδή(σύμφωνα με τις εικόνες) υπάρχει ακόμη το αποθετήριο για το spotify, το οποίο δε μπορεί να ενημερωθεί λόγω του ότι δεν είναι διαθέσιμο το δημόσιο κλειδί. Οπότε είτε ψάχνεις να βρεις αν και πως μπορείς να εισάγεις το κλειδί αυτό(ψάξε στο google για το αλφαριθμητικό που εμφανίζεται στο μήνυμα), είτε αφαιρείς το προβληματικό αποθετήριο. Νομίζω υπάρχει κάποια επιλογή στα μενου του synaptics που σε πάει στα αποθετήρια απ’ όπου μπορείς να το αφαιρέσεις.
EDIT:
υπάρχει σχετική αναφορά εδώ:


Είναι απ’ το 2018, οπότε αναφέρεται σε παλαιότερο κλειδί, αλλά το πρόβλημα είναι το ίδιο και φαίνεται ότι είναι απ’ την πλευρά του spotify οπότε ενδεχομένως να το διορθώσουν κάποια στιγμή.
2 Likes

Να πω την αλήθεια μού φαίνεται απαράδεκτο για το Mint να αφήνει κάτι τέτοιο και δεν έχει σημασία «ποιος φταίει». Δεν θα έπρεπε ο χρήστης να συναντά κάτι τέτοιο σαν default.

1 Like

έσβησα τα “κλειδιά” αλλά δεν… το πρόβλημα παραμένει!

EDIT: τελικά εδώ βρέθηκε η λύση… δείχνει πως είναι ΟΚ τώρα!

Ευχαριστώ!!!

Αλήθεια ποια έκδοση τρέχετε εσείς?

Εγώ

image

Την ίδια και εγώ…!

1 Like

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα 2 ημέρες μετά την τελευταία απάντηση. Δεν επιτρέπονται πλέον νέες απαντήσεις.