Ποιο wallpaper «φοράτε» αυτό τον καιρό στον υπολογιστή σας;

Ίσως η εποχή, ίσως η διάθεση, ίσως κάποιο συμβάν στην ζωή μας ή ακόμα και τίποτα από τα παραπάνω μπορεί να είναι η αιτία που θα αλλάξουμε το wallpaper μας.
Ένα «καλό» wallpaper αξίζει να μοιραστεί με άλλους, όπως όλα τα καλά άλλωστε.

Ξεκινώντας με εμένα, «φοράω» αυτό τον καιρό ένα wallpaper με το all-time αγαπημένο μου αυτοκίνητο, το DeLorean DMC-12. Πρόσφατα, μετά από χρόνια αναζήτησης τρόπου απόκτησης, κατέληξα πως δεν υπάρχει ούτε 10% πιθανότητα να το αποκτήσω, ποτέ. Είναι πολλά τα λεφτά να το φέρεις από Αμερική, αν και κατασκευάστηκε στο Μπέλφαστ, και ακόμη περισσότερα να το αγοράσεις γιατί είναι πλέον συλλεκτικό. Oh well…

Wallpaper credits

Trey Trimble

Ποια είναι η ιστορία του δικού σου wallpaper;

5 Likes

Και όχι δεν τρολάρω :stuck_out_tongue:
Το desktop μου έχει διπλή προσωπικότητα νομίζει ότι είναι και windows :stuck_out_tongue:
Στα σοβαρά τώρα απλά μ αρέσει η συγκεκριμένη μπλε neonίζουσα απόχρωση.
Πρέπει να ανεβάσω στο άλλο τόπικ την επιφάνεια εργασίας μου…μπορεί να θέλει να κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο για τον ίδιο η για κανένα φίλο για λόγους συνήθειας η επειδή “φοβάται” το άγνωστο :wink:

3 Likes

Προτιμώ να χρησιμοποιώ προσωπικές φωτογραφίες όπως αυτή:


οι οποίες αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και την διάθεση…
Εδώ και η αυθεντική:

6 Likes

και εγω προτιμω φωτογραφια δικια μου οποτε εχω αυτη

5 Likes

eκτος του linux ασχολουμαι πολυ και με τον καιρο οποτε καθημερινη ειναι η φωτογραφια με συννεφα. δικη μου φωτογραφια μετα απο την χθεσινη βροχη.

8 Likes

Συνήθως αλλάζω τα wallpaper μου με βάση την εποχή και την ατμόσφαιρα που μου βγάζουν.


Τοπίο από Rennes, France επηρεασμένος από τη συγκεκριμένη συλλογή : https://www.youtube.com/watch?v=SVrrjp-6pz8

4 Likes

Περιστασιακά περνάω αρκετό χρόνο σε διάφορα sites μέχρι να βρω ένα wallpaper που με αρέσει και να το κρατήσω για 1 με 2 μήνες. Άλλες φορές το συναντώ τυχαία:

Είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε 16x9 και σε 3840x2160 (αρκεί και το 1920x1080 καθώς η οθόνη είναι FHD), ενώ προτιμώ συγκεκριμένους συνδυασμούς χρωμάτων, όσο γίνεται με συμπληρωματικά χρώματα.

5 Likes

Το DeLorean DMC-12 το είχε για 6 μήνες στο πίσω μέρος , πάνω σε μια ράμπα ενα συνεργείο δίπλα απο τα γραφεία της εταιρίας που δουλεύω …οταν καταλάβαμε ποιο ήταν , απλα στο διάλειμμα το χαζεύαμε απο το παράθυρο … κώλυμα .

2 Likes

Λέρος 2010, πρώτη φορά που πήγα στο νησί. Από το λόφο του κάστρου, πάνω από τον Πλάτανο με θέα προς Αγία Μαρίνα και Άλιντα

4 Likes