Περί anime, manga και media εξ' ανατολάς

Επειδή παρατηρώ ότι σχετικά συχνά παρατηρώ αναφορές σε anime σε threads, αποφάσισα να ανοίξω το συγκεκριμένο νήμα για συζήτηση περί του συγκεκριμένου θέματος.

Εδώ είναι δεκτές οι συζητήσεις για anime και manga σχεδόν όλων των ειδών, τόσο εποχιακά, όσο και γενικές συζητήσεις. Την τιμητική τους φυσικά θα έχουν το Ubunchu και οι αναφορές στο Linux και σε τεχνολογία γενικότερα.

Επιπλέον δεχόμαστε συζητήσεις και πέρα από τα anime και τα manga, όπως μουσική, σειρές και ταινίες από τις χώρες της Άπω Ανατολής.

(Να υπενθυμίσω πως απαγορεύεται η ανάρτηση υλικού που είναι “μη κατάλληλο για εργασία” καθώς και τα links προς περιεχόμενο με πνευματικά δικαιώματα.)

1 «Μου αρέσει»

θα πρεπει να γινει split και να κολληθει εδω, το τελευταιο τμημα απο τη συζητηση περι καφεδων (τι καφε πινετε?), γιατι οι τελευταιες αναρτησεις ειναι ολες για ανιμε. συγκεκριμενα να μεταφερθει εδω οτι απαντηση ειναι μετα απο αυτο:
https://linux-user.gr/t/ti-kafe-pinete/4097/17?u=darkgoth

το ubunchu καπου το ειχα πετυχει παλιοτερα νομιζω μεταφρασμενο. αλλα ηταν πριν χρονια και δεν θυμαμαι καθολου που και πως. ΝΟΜΙΖΩ οτι το ειχα δει σε ενα θεμα στο φορουμ του hellug, ΑΝ θυμαμαι καλα.

μη καταλληλο για εργασια? εννοεις δηλαδη schmentai? :rofl: οχι, απο αυτο ουτε θα βαλω, ουτε να (ξανα)δω θελω (μια φορα ειδα. ηταν αρκετη) :rofl: οποτε απο’μενα εισαι ασφαλης :wink:

1 «Μου αρέσει»

πως το καταφερες και την εφερες στον πραγματικο κοσμο βρε θηριο? :smile: να με πεις τον τροπο, για να βρω κανα ανιμε με γκοθουδες (αν υπαρχει ανιμε με κατι τετοιο), να το κανω και εγω, να φερω μια ανιμε γκοθου στον πραγματικο κοσμο :smile:

αλλα η δικια μου θα πινει μονο καναν γαλλικο που και που σαν εμενα (και φυσικα ΑΙΜΑ, γιατι θα ειναι γκοθου :stuck_out_tongue_closed_eyes:)

1 «Μου αρέσει»

Με μικρή εμπειρία στο GIMP και λίγη όρεξη για χιούμορ (και shitposting).

Επίσης όλο και κάποιο anime με γκοθούδες θα υπάρχει, δε μπορεί…

2 «Μου αρέσει»

πλακα-πλακα, θα ψαξω για γκοθ ανιμε, ετσι απλα για τον χαβαλε, να δω αν θα με βγαλει τιποτα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 «Μου αρέσει»

Ναι. Απ’ όσο ξέρω τα περισσότερα από αυτά που ανέφερες έχουν αυτό το στυλ.

αν ειναι δυνατον, τα ποστ απο αυτο:
https://linux-user.gr/t/ti-kafe-pinete/4097/17?u=darkgoth
και μετα, να πανε ολα εδω:

μιας που ειναι ολα για ανιμε

Οκ αφού έχουμε τέτοιο θέμα, αν έχετε κάτι που να φέρνει σε miyazaki τότε προτείνετε…

1 «Μου αρέσει»

Προσωπικά δεν έχω να προτείνω κάτι ιδιαίτερο, καθώς ακόμα δεν έχει τύχει να δω κάποιες από τις ταινίες του.

όλα, αλλά ξεκίνα με Princess Mononoke :heart_decoration:

2 «Μου αρέσει»

Nαι τα έχω δει, έλεγα μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο να μου προτείνει κάποιος πέρα από τον miyazaki…

sorry διάβασα πάλι το σχόλιό σου και μόλις κατάλαβα :sweat_smile: δεν έχω έτοιμη λίστα όπως στην περίπτωση εδώ εάν ετοιμάσω μία θα στείλω ^^

1 «Μου αρέσει»

@getimiskon πριν λιγες μερες πηγα σε φιλο που εχει netflix. εψαξα στο netflix για το cells at work (ειδα στο ιντερνετς να το αναφερουν και σαν hataraku saibo. υποθετω η αυθεντικη ιαπωνικη ονομασια του? ) γιατι αναφερουν στη σελιδα τους οτι το εχουν διαθεσιμο, αλλα δεν με το εβγαζε (το εψαξα και σαν hataraku saibo). βρηκα ομως τυχαια ενα αλλο anime (ταινια) το howl’s moving castle, το οποιο πρεπει να ειναι γνωστο γιατι το εχω ακουσει απο πολλους. συμπαθητικο το βρηκα

2 «Μου αρέσει»

Ναι, γενικά δε θα βρεις πολλά anime στο netflix. Συνήθως αν θέλεις να ψαχτείς για anime streaming, μπορείς να βρεις πολλά anime στο crunchyroll.

@getimiskon ναι αυτο ειδα οτι το netflix δεν εχει και πολυ απο anime (δεν ξερω στο εξωτερικο βεβαια τι γινεται). και το howl’s moving castle πιστευω οτι κατα τυχη υπηρχε εκειμεσα. βρηκα και το my hero academia που και αυτο το εχω ακουσει παρα πολυ, το οποιο μαλλον και αυτο κατα τυχη θα βρεθηκε εκειμεσα (γιατι στο ελληνικο netflix δεν νομιζω οτι υπαρχει και πολλη ζητηση για anime)

το crunchyroll το ξερω και ειχα μπει και εκει να ψαξω και για το cells at work (το κανονικο, οχι το code black), και για το my hero academia (το 2ο πιο πολυ να δω τι σοι πραγμα ειναι, γιατι ακουγεται πολυ). αλλα δυστυχως το crunchyroll ειναι με συνδρομη. δεν κοιταξα βεβαια τιμες, αλλα αν ειναι φτηνο, το πολυ-πολυ βγαζω μια προπληρωμενη καρτα και κανω μια συνδρομη (την κανονικη τραπεζικη καρτα μου δεν τη βαζω πουθενα στο ιντερνετς, για κανενα λογο)

1 «Μου αρέσει»

Βλέπω αρκετές σειρές Anime, για μένα είναι μια 20λεπτη ευχάριστη διακοπή από την καθημερινότητα. Το my hero academia κατά την γνώμη μου “δεν λέει” πολλά. Μάλλον δεν κάνει να το αναφέρω αλλά υπάρχει ένα μεγάλο site το οποιο έχει τα πάντα από anime (Αγγλικούς υπότιτλους), ενώ υπάρχει και τίμια προσπάθεια από ελληνικό site με επιλεγμένες σειρές.

2 «Μου αρέσει»