Περί ανέμων και υδάτων

ειχε αφεντικο το οσαρενα. το ξεραμε οτι ειχε αφεντικο, αλλα δεν ξεραμε οτι ηταν αλλος απο αυτον που ολοι νομιζαμε :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 «Μου αρέσει»

Αποκαλυφθήκαμε @DarkGoth
:innocent: :joy:

1 «Μου αρέσει»

@Maria_Afentouli και μιας που αποκαλυφθηκαμε, θα τα πω ολα. ολοι οσοι ημασταν στο οσαρενα ειμαστε ολοι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. σκοπος μας ειναι να καταλαβουμε τον κοΖμο και να κατακτησουμε ολοκληρη την ΚΟΙΛΗ ΓΗ :laughing:

(και τωρα παω να φορεσω το καπελακι μου απο αλουμινοχαρτο και να «ξεκουραστω» λιγο στο ασπρο δωματιακι με το φελιζολ στους τοιχους, γιατι νομιζω οτι το εκαψα)

1 «Μου αρέσει»

Όλα τα είχαν γράψει για εμάς. Και για ποιους; Για μας, που μας έκανε κουμάντο ένας… Τούλης [ΣΟΒΑΡΑ].

1 «Μου αρέσει»

μας μετεφεραν εδω, απο το οσαρενακλπ? ΩΧ! παει και αυτο το θεμα :rofl:. κι’αυτο τσατουλι για ιλλουμινατι, ΒΡΙΛ, και τον admin ΤΟΥΛΗ θα το κανουμε. προσοχη, επικειμενη ριψις οικοδομικων υλικων. δευτερο θεμα για κατεδαφιση :rofl:

1 «Μου αρέσει»

@billniakas , όχι, δεν θα απαντήσω εδώ μιας και θεωρώ πως ό,τι γράψαμε στο άλλο νήμα ήταν όλα σχετικά :innocent: με το Os.arena. Και το νήμα sudo shutdown os.arena , που είχε ξεκινήσει ο @Nik0lis , ήταν για το (κλείσιμο μεν αλλά εν γένει για το) Os.arena.

EDIT: Αυτό το νήμα δεν έχει καμία σχέση με το Os.arena.

Μην ανησυχείς, αυτό το νήμα προσφέρεται μια χαρά…

Άμα θες έχει… Δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός…

1 «Μου αρέσει»

Καλή ανάσταση σε όλους, υγεία και καλές μάσες

4 «Μου αρέσει»

Καλή Ανάσταση σε όλους

4 «Μου αρέσει»

Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους, στις Κωνσταντίνες και στις Ελένες σας, και γενικά σε όσους και σε όσες γιορτάζουν σήμερα. ::cake: :tada:

5 «Μου αρέσει»

6 «Μου αρέσει»

Λοιπόν παίδες, θέλω να πάρω μια κοντομάνικη μπλούζα, αλλά ταυτόχρονα θέλω να βοηθήσω και κάποιο project. Για παράδειγμα το eff europe έχει ένα shop → Shop | Electronic Frontier Foundation . Θέλω να δω τι άλλες επιλογές υπάρχουν για να διαλέξω. Έχετε κάτι υπόψιν;

2 «Μου αρέσει»

Κάθομαι και ακούω μια εκπομπή που ακούω σχεδόν καθημερινά. Και στο τέλος, τσούπ, ακούω τον παρουσιαστή της να διαβάζει μήνυμα με παράπονο ενός ακροατή να παραπονιέται περί Spotify, DRM και Linux.
Και ακούγοντας το όνομα που έδωσε, κατάλαβα ότι είναι κάποιος από εμάς εδώ… Παρεμπιπτόντως, ωραίο γούστο στα podcasts.

2 «Μου αρέσει»

Εάν είναι ενδιαφέρων το podcast δώσε περισσότερες πληροφορίες…

Βασικά είναι οι απόψεις ενός δημοσιογράφου σχετικά με θέματα επικαιρότητας, τα οποία σχολιάζει καθημερινά σε ένα podcast.

1 «Μου αρέσει»

Για δώσε όνομα να μπεί και αυτό στην λίστα.

2 «Μου αρέσει»

ασχετο, αλλα μιας που λετε για podcasts, κλπ, ξερει κανεις σας καναν ιντερνετικο σταθμο που να παιζει μουσικη γκοθ? ειχα βρει πριν χρονια εναν τσεχικο, (radiogothic . net), αλλα εχει κλεισει

αν καποιος ειναι ψαγμενος σε γκοθ και εχει βρει κατι, γιατι εγω δεν βρισκω. βρισκω μονο κατι γλυκαναλατα ΕΜΟ. ΗΙΜ, my chemical romance, και κατι τετοια

εγω θελω ΓΚΟΘ, σκοταδια, και μαυριλα. death in june, fields of nephilim, bauhaus, sisters of mercy, christian death, τετοια. και καμια συμφωνικη μεταλ (π.χ. nightwish) δεν θα με χαλαγε βεβαιως

1 «Μου αρέσει»

ασημωνε για να σε λεω…
Gothic Radio

1 «Μου αρέσει»

που κρυβοταν αυτο και δεν το ειχα δει τοσον καιρο?.. συμπαθητικοτατη λιστα… εχει μπολικο πραμα. θα τσεκαρω αυτα που λενε gothic rock, gothic, 80er, γιατι αυτα ακουω (εχει μπολικα και απο αυτα, οποτε θα εχω πολλες επιλογες)

η λιστα εχει περιπου 190 ιντερνετικους σταθμους
ενας γερμανος φιλος που ασχολειται φανατικα με το αθλημα μιλαει για μαυρη μαυριλα,
ειναι ολα μαυρα που λεει και το ασμα

1 «Μου αρέσει»