Νιώθω σαν να με τραμπουκίζουν οι εταιρίες που θέλω να συνεργαστώ

Ας το θέσω με μια political correct διάθεση και πρόθεση και όχι όπως πραγματικά το νιώθω και το βιώνω. Τα policies των εταιριών και ότι άλλο μου τρώνε την ψυχή. Με κάνουν τόσους κύκλους για μια διαπίστευση που στο τέλος ξεχνάω τι ήθελα. Κι αυτό πάλι το γυμνάσιο…?? Να πρέπει να συμπληρώνω κωδικούς εν λευκό. Δηλαδή έχοντας και καλά πλήρη εμπιστοσύνη του τι θα γράψει ο υπολογιστής. Τους άπειρους κωδικούς που χρειάζεται να βάλω καθημερινά και που τους συμπλρώνω κάτω από αστερίσκους. Μου ακυρώνει διαδικασίες πριν καν μου δείξει τι έγραψα ώστε να μπορέσω να διορθώσω. Έχω Γ…ει!! να βάζω κωδικούς.
Αν μια στο δις ισχύει το ακραίο σενάριο που έχω στο μυαλό μου, αλλά τελικά δικαιολογεί και αιτιολογεί την σχέση στο σύνολο της, αυτή τη στιγμή αν όντως διαβάζομαι από ομάδα Ανθρώπων, θα κάνουμε ένα από ταω τραγικότερα λάθη μας. Θα το προσπεράσουμε ως κάτι… Σας εγγυώμαι ότι η όποια εφαρμογή βρίσκεται επάνω μου, στην πορεία και μετά πό εμένα θα έρθει για εσάς. Έναν έναν αλλά στο τέλος όλοι. Και πιστέψετε με το να βρίσκεσαι υποτίθεται μέσα σε μια τεράστια κοινότητα και να μην μπορείς να το επικοινωνήσεις με κανέναν είναι τραγικό.

(Αν μου επιτρέπετε από το Forum, θα προσπαθώ ξανά εδώ να κοινοποιήσω στοιχεία που γενικά δεν καταφέρνω να μοιραστώ. Το κάθε image κατά κάποιο τρόπο θα έχει για τίτλο, αναρτημένη μαζί τουλάχιστον μια απορία που μπορεί να σταθεί και αυτούσια, άσχετα αν μπορεί να ανήκει σε ένα σύνολο από bugs, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Π.χ διακριτικά, επιθετικά, παραπλανητικά, εκβιαστικά κ.α. )
https://imgur.com/a/1GudUvp

1 «Μου αρέσει»

Ακολούθησα το link στην εικόνα που παρέθεσες. Αφού προσπέρασα μια προειδοποίηση για … ερωτικό περιεχόμενο, έπεσα σε μια φωτογραφία με ένα πρόβλημα του … Thunderbird :sweat_smile:

Δεν μπορώ να καταλάβω την σύνδεση με τα προηγούμενα. Σε παρακαλώ πολύ αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και να θέλεις βοήθεια ανάρτησε για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν έχεις κάποιο θέμα με κάποια υπηρεσία, και πιστεύεις πως είναι σχετικό με την θεματολογία του παρόντος, ανάρτησε το. Διάβασε τους όρους χρήσης και θυμήσου το φόρουμ δεν είναι κάποιο προσωπικό blog