Νέος Firefox 67.0 με πολλές βελτιώσεις και προστασία απο crypto minning

Ήδη στα αποθετήρια της διανομής σας, θα πρέπει να υπάρχει η αναβάθμιση στην έκδοση 67.0 του Firefox. Μετά το τελευταίο χουνέρι που μας έκανε το ίδρυμα, ήρθε μια καινούργια έκδοση να να μας αποζημιώσει.

Οι δυνατότητες και οι αλλαγές είναι πολλές, κυρίως σε θέματα απόδοσης. Μόνο κάποιες από τις αλλαγές ορατές στον τελικό χρήστη θα παρουσιαστούν εδώ. Για μια πλήρη παρουσίαση δείτε

image

Αύξηση της ταχύτητας και της απόδοσης

Προστασία από εξορύκτες κρυπτονομισμάτων και ανιχνευτές αποτυπωμάτων

Επιπλέον επιλογές για προστασία από εξορύκτες κρυπτονομισμάτων (cryptominers) και ανιχνευτές αποτυπωμάτων (fingerprinting). Η προστασία δεν είναι ενεργοποιημένη και θα πρέπει να την ενεργοποιήσουμε από τις ρυθμίσεις.

Επίσης στην ιδιωτική περιήγηση πλέον θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αποθηκευμένους κωδικούς.

Έλεγχος των επεκτάσεων κατά την Ιδιωτική περιήγηση

Οι επεκτάσεις δεν θα είναι πλέον ενεργές στην ιδιωτική περιήγηση/τσόντα mode. Μια επέκταση μπορεί να στέλνει πληροφορίες και να ακυρώνει την ιδιοτικότητα. Αλλά είτε κατά την εγκατάσταση είτε οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να ενεργοποιήσουμε/απενεργοποιήσουμε όποιες επεκτάσεις θέλουμε

Άλλες βελτιώσεις

  • Σε καινούργιες εγκαταστάσεις θα δημιουργείτε ένα καινούργιο προφίλ κάθε φορά που θα γίνετε αναβάθμιση κάνοντας έτσι ευκολότερο να έχεις διαφορετικές εκδόσεις του firefox εγκατεστημένες μαζί.
  • Στο toolbar θα υπάρχει ένα account κουμπί
    image
  • Ευκολότερη πρόσβαση στους αποθηκευμένους κωδικούς
2 Likes