Νέο ελληνικό κανάλι με βίντεο

Είπε ο Οκνηρός Παντοπώλης‎ στο facebook:

Καλησπέρα σας! Θέλω να σας ενημερώσω για ένα κανάλι στο youtube που ξεκίνησα πριλ λίγο καιρό με βίντεο σε ελληνική γλώσσα για Linux και πολλά για Ubuntu. Αν θέλετε επισκεφτείτε το και πείτε μου σχόλια για βελτίωση και μελλοντικές αναρτήσεις. Σας ευχαριστώ!

Τα βίντεο είναι στα ελληνικά. Ελπίζουμε για πολλά περισσότερα. Το κανάλι για να κάνετε subscribe (και να πατήσετε και την κουδούνα) είναι:

12 Likes

Το βρήκα κατά τύχη τη δεύτερη μέρα λειτουργίας του ένα έψαχνα. Του ζήτησα κι εγώ να μιλήσει και για άλλες διανομές. Εξαιρετικό κανάλι χωρίς πολλές φανφάρες.

3 Likes

Ευχαριστώ πολύ για την προβολή και τα καλά λόγια! Είναι τελείως ερασιτεχνική η προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να βγάλω και άλλα θέματα που θα έχουν ενδιαφέρον. Επίσης να πω την αμαρτία μου, δεν γνώριζα το φόρουμ αυτό, που είναι εξαιρετικό! Θέμα για ένα από τα επόμενα βίντεο!

8 Likes

Έχω ήδη κάνει εγγραφή , το βρήκα κι εγώ τυχαία στο youtube, καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια!!

3 Likes

Αριστοτέλη, μπράβο για την προσπάθεια κ 2μπράβο για την τόνωση της ελληνικής εκπομπής περιεχομένου!

παρακολουθώ 7 κανάλια αφιερωμένα @lnx, έγινες το 8ο :wink:
επιτυχία εύχομαι,

4 Likes

sub’ed + καμπανάκι να’ούμ’

3 Likes

Μετά από ένα μήνα λειτουργίας, αντί να τα παρατήσω όπως περίμενα, βρέθηκα με 11 βίντεο και 96 συνδρομητές. Σας ευχαριστώ πολύ για την προβολή και το ενδιαφέρον, κυρίως μέσα από το φόρουμ!

9 Likes