Μήπως να γνωριστούμε?

{ δεν ξεκίνησα ακόμα την μετάβαση (ώστε να 'χω πρακτικό λόγο πχ, να σας συναναστρέφομαι) κι αφού είναι ησυχο το forum.. επειδη θα μ' άρεσε να μου ήταν πιο οικεία τα μέλη (γνωρίζοντας σας προσωπικά), ξεκουκουλώνομαι πρώτος αφού το πληκτρολόγιο καλό αλλά η ηλεκτρονική-κρυφή περσόνα δεν μου πάει ;) αυτό δεν σημαίνει τπτ για όσους αρέσκονται στο nickname τους, απλά λόγω μοντέλο '75 νομίζω αντιλαμβάνομαι πλέον πλήρως την αξία του "σχετίζεσθε" (κάτι που λατρεύω), συνηθισμένος κι από κάποια forums όπου έγιναν φιλίες }

<UmayskipΔΑΤ>

μεγαλωμένος σε Ν.Κόσμο-Ν.Σμύρνη (στα “σύνορα”, …στα συρματοπλέγματα ένα πράμα :stuck_out_tongue: ) και σε Ναύπακτο (70-30% έως 15χρ), κατάγομαι από Σάμο & Σαντορίνη, όπου έζησα για κάποια χρόνια και στα δύο. τελευταία 10ετία ήμουν Χανιά (απλά μου άρεσε /χωρίς άλλο λόγο δλδ), επειδή έκανα το λάθος να δώσω μία ακόμα ευκαιρία στην Ελλάδα τότε, πριν φύγω. πέρασα πανέμορφα αλλά επιχειρηματικά ζορίστηκα ΠΑΡΑ πολύ (κ δεν φταίει η Κρήτη γι’ αυτό /φταίει για άλλα ελληνικά που σιχάθηκα). τώρα κάνω ένα (αγνώστου max διαστήματος, min5χρ) σταθμό @Κύπρο (είναι κανείς σας εδώ?), έως ιδανικά για κάποια βόρεια ποδηλατούπολη …ή δεν έχω ιδέα.

<UmayόλσοskipΔΑΤ>
διαβάζω πλεον μόνο ψυχολογία ή ότι με μαθαίνει σχέσεις. λατρεύω King κ μυθιστόριμα τρόμου (Barker κτλ) αλλά ο χρόνος είναι το πιο πανάκριβο νόμισμα και θέλω να γνωρίζω να καταλαβαίνω σωστότερα ανθρώπους, ενώ υπάρχει κι ένα άτυπο deadline που λέγεται παιδί (δεν έχω /θα ήθελα μια κόρη) που θα χρειάζεται να μην της φορτώσω δικές μου σάχλες που σαφώς κουβαλάω :wink:
το BTTF είναι το μόνο αγορασμένο κι ίσως να θεωρώ θεότητα (ο άθρησκος) τον Σβάρτζ @Terminator (φταίνε κ τα χρόνια της διάπλασης), αλλά πλεον ντοκυμαντέρς κ μόνο καλούλι έως καλό σινεμά. κάποτε epic-metal, τώρα deep-house (όχι βαριά, αλλά όνειρο μια Tomorrowland). επίσης, αν ποδηλατείς σε σέβομαι ήδη αλλά αν έχεις κι εσύ πρόβλημα με τον χρόνο (δλδ τον αγνοείς) ή και εργάζεσαι με χμμμ… “καλλιτεχνισμό” στο flow σου (=ασχολείσαι με ότι νιώθεις κι όχι ότι πρέπει /καλή ώρα…), άϊ λαβ γιου :smiley: :stuck_out_tongue:

<οπωσδήποτεskipΔΑΤ>
επαγγελματικά, δεν μου πήγαινε ο υπαλληλισμός κι έτσι τα τραπεζικά έμειναν στο ράφι, μετά 2χρ στα αγαπητά μας ιδρύματα (φταίει κ κάτι το αντιεξουσιαστικό που κουβαλάω και που επίσης μου πρόσθεσε 2μηνάκια στην 18μηνη θητεία μου). από 24 σε δικές μου απόπειρες, η ζωή με ξαναγύρισε σε (διαφημιστικές) εταιρείες, όπου αηδίασα και καπούτ. πριν 10χρ, στο gap του διαζυγίου, αναμπουρδούκλωσα το φευγιό προς Χανιά με το όνειρο του να κάνεις το χόμπυ (της φωτογραφίας /έως τότε μόνο action), επάγγελμα. στην πορεία ξεγέννησα 4 brands με μαγαζί, αλλά η άλλη μου εταιρικότητα έμενε να μην ξεκινήσει ποτέ λόγω φορολογίας. anyway: Linkedin

<butreadΔΑΤ>
[ρομαντική-αναπόληση-on] κομπιουτερικά, αφού ο ντάντι έβαλε δόσεις για 6128 @4η δημοτικού, το βλαμμένο φόρεσε γυαλιά να μάθει basic. τότε ντρεπόσουν να είσαι το μόνο παιδί που έχει “νερντ-μποξ”, οπότε πέρασαν χρόνια για να ρωτήσω τι διάολο σήμαινε το “capslock”! από γυμνάσιο έλυνα ότι πέρναγε ρεύμα, οπότε χάλασα 2crt-tv, 1video και κάτι ασφάλειες που έριχνα κάθε 3μέρες :stuck_out_tongue: άφτερ δατ, σαν “Amiga-Maniac” παίζαμε ξύλο με Αταράδες & Πισάδες (αφού ανταλλάσαμε τεύχη Pixel /εγώ ποτέ =συλλέκτης), ενώ στο τεχνικό (εμείς οι ηλεκτρονικοί) με ηλεκτρολόγους κ μηχανικούς :stuck_out_tongue: [ρομαντική-αναπόληση-off]

<τοΖουμί>
γύρω στα 30, είχα μαζέψει κάποια λεφτά και στην ονειρική φάση “να φτιάξουμε το δικό μας εντελώς πρωτοποριακό περιοδικό μοτοσυκλέτας” (κάτι που καταφέραμε /έως να πλακώσει η κρίση), μέσα στην μαστούρα του “μια ζωή την έχουμε”, άρχισα να ξαναμαζεύω μηχανήματα που δεν είχα($) ποτέ. οπότε η σύζυξ είδε στο μικρό μας διάρι (Χαλανδρι=εξπένσιΒ), να στοιβάζονται σαλόνι κάτι σαβούρες πλαστικού (δίπλα στην μοτοσυκλέτα, ναι μέσα /είχα άλλες 2 στο γκαράζ @1θέση αυτοκινήτου /το κάρο γυναίκας έξω φυσικά, τι ρωτάς?). κάπου @40μηχανήματα (με την προίκα τους) τα πήρε κρανίο (όχι, δεν χωρίσαμε γι’ αυτό :stuck_out_tongue: ) κι έτσι πούλησα τα διπλά, ξεμένοντας με 23 κομμάτια (που απο τότε σαφως κουβαλάω ευλαβικά, ελπίζωντας ν’ ασχοληθώ κάποτε). αφού άντεξαν 2 μεγάλες μετακομίσεις, αν δεν πεινάσω δεν θα τα πουλήσω :wink: γενικώς δεν πετάω κομπιούτερς ή πλακέτες κτλ κι η αγάπη μου είναι να βρίσκονται σε άψογη κατάσταση, γουργουρίζοντας σε “αποστειρωμένο” χώρο. δεν είναι αξίας, είναι πανάρχαια (αλλά έως εδώ έχεις καταλάβει τα ψυχοπροβλήματά μου αχαχαχα). πλέον έχω και στημένο πάγκο να τα ξεκοιλιάζω ενώ σαφώς αν ακουμπήσεις δάχτυλο σε οθόνη ή φωτογραφικό φακό, ίσως να πρέπει να Α-ποθάνεις :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τώρα πια, σχεδιάζω το μεγαλύτερό μου επαγγ άνοιγμα (…έτσι ονομάζεται sic το “χρεώνομαι έως αυτιά”) με 2 εταιρικότητες, γιατί “ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς” κι ένα όνειρο χρόνων (ένα δικό μου κανάλι όπου θα ανοίξω ότι επαγγελματικό εφαρμόζω, βοηθώντας τον κλάδο μου /ελπίζωντας να συμβάλω στο να σοβαρευτεί κάποτε). σαφώς υπάρχει πάντα η σκέψη να τα γράψω όλα κ να μείνω σπίτι τα 2-3 πρώτα χρόνια του παιδιού, αφήνοντας την τωρινή σύζυγο να δουλεύει (αυτοαπασχολούμενη μέσω net), όπως δλδ μου ζήτησε. αλλά το σκέφτομαι… ίσως κριθεί από το πόσο πολύ τα κλάσω όταν θα το πρωτοκρατήσω (μπαμπάδες εδώ? χελπ).

τέλος, fyi (σαν hyper-active-social-freak), θα σας περάσω κάποια στιγμή διάφορα προτζεκτάκια μου (μη κερδοκοπικά, όχι bus-media ή διαφήμιση κτλ), αν ενοχλούν σβήνετε αέρα κ καμία παρεξήγηση :wink:

  • ps. just saying… περί χαρακτήρα, θα ζοριστείς πολύ για να με κάνεις να σε παρεξηγήσω. αλλά αν πχ γέρνεις προς ρατσισμό ή κλωτσάς κάνα ζώο… ε, θα μου το κάνεις πιο εύκολο :wink:

χαίρω πολύ λοιπόν, Βασίλης : fb-page - new tw
…ΕΣΕΙΣ ποιοι είστε? :smiley: :smiley:
(δεν ξέρω αν βρίσκετε καλή ιδέα αυτό το ποστ, σφυρίξτε μου αν δεν θα θέλατε τόσο προσωπικό άνοιγμα των μελών σας πχ, να σβήσω. #nostress :wink: )

11 Likes

Καλησπερα @vnomik πολυ ενδιαφεροντα τα γραφομενα σου.Εγω για αρχη θα πω οτι μενω στα Μεσογεια και ειμαι βοσκος.Εχουμε με τον πατερα μου προβατα.
Παρολο που θεωρω τον εαυτο μου λιγο εξυπνοτερο απο ενα προβατο σε θεματα τεχνολογιας εδω και δεκα χρονια ειμαι red piller κι εχω λινουξ στον υπολογιστη μου και περιττο να πω οτι δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος.Αυτα για αρχη επιφυλασσομαι να πω κι αλλα.

7 Likes

Πρσεχε με τον ορισμο red piller. Δεν αφορα μονο το Matrix. Εχει και τελεως διαφορετιλη αναφορα στον Bart Simpson. Just saying…:slight_smile:

2 Likes

Εχεις δικιο φιλε @achatz εχω ακουστα για τους λεγομενους mgtow(men going their own way)τους incels και φυσικα τους red pillers.Mη φοβου τεκνον μου εχου γνωσιν οι φυλακες.:stuck_out_tongue_winking_eye::innocent:
Ο Θεος να μην δωσει να πεσω σε τετοια καταντια φτου κακα αυτα ειναι του διαβολου.

5 Likes

μενω σε ενα χωριο στην ηπειρο. καλλιεργω γιατι ετσι μου αρεσει (εχω ενα ρομποτακι που καλλιεργει για αβαταρ αν δειτε), περπαταω στα δαση (και για αυτο εχω τωρα στο ψυγειο μπολικα αγρια μανιταρια) και γενικα μου αρεσει να ειμαι στην υπαιθρο. Με προβατα δεν ασχολουμαι πολυ οπως ο @Cheburashka αλλά πολυ λιγο.

7 Likes

“ζηλεύω” και τους δυό σας για ξεχωριστούς λόγους. ΑΝ ο άνθρωπος είχε κρατήσει την απαιτούμενη επαφή με την φύση (που κι έρευνες δείχνουν πόσο εξαιρετικά καλό αποβαίνει για ψυχολογία αλλά και φυσιολογία), ο κόσμος μας θα είχε απείρως λιγότερες νευρώσεις & καθημερινές εξάρσεις, …νομίζω.

εγώ, από αυτό το “χειμώνα” (τα εισαγωγικά γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικά χειμώνας, εδώ), σκοπεύω ν’ αποκαταστήσω κάπως αυτή την -πολύ, τα τελευταία χρόνια- παραμελημένη μου σχέση, επισκεπτόμενος τακτικά το δάσος Αθαλάσσας (Λευκωσία μεριά), (ένα καταπράσινο τεράστιο πάρκο, που νομικά ορίζεται σαν “δάσος” ** ), για περπάτημα κ βολτο-ποδηλατάδες (χαλαρές) αλλά κ συμμετέχοντας σ’ ελαφρές ορειβατικές εξορμήσεις τοπικής ορεβατικής (γνήσια φυσιολατρικής) ομάδας (ελπίζωντας ότι τα γόνατα θ’ ακολουθήσουν). σαφώς, εντός των ημερών θα ξαναενταχθώ σε πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε να επανέλθω από την 5ετή μου αποχή (μετά τραυματισμών από υπερκόπωση *** ).

(έως να μάθω τα ονόματά σας), Cheburashka & raik, να περνάτε όμορφα!

** …όπως και το δάσος Συγγρού @Μαρούσι > που ΔΕΝ είναι πάρκο ή άλσος! όπως λανθασμένα κατονομάζεται συχνά, διευκολύνοντας να χαρακτηριστεί απαλωτριώσιμο, σε βάθος χρόνου :frowning:

*** …αν κάποιος κάνει παρόμοια προσπάθεια επανένταξης (σε πρόγρ γυμναστικής), καλοδεχούμενος σε fb-groupάκι, ώπου είμαστε 2-3 φίλοι (μόνο, μεταξύ μας) για ν’ αλληλοκρατήσουμε τη “φλόγα ζεστή” :wink:

6 Likes

Γεννήθηκα στην Αθήνα πριν καμμια 60-αριά χρόνια, σπούδασα φυσικός και τα τελευταία 20 χρόνια ζω στα Κιμμέρια ένα χωριό στην Ξάνθη. Είμαι καθηγητής σε δημόσιο σχολείο, ασχολούμαι με διάφορα (ένα μικρό μπαξέ, λίγα δέντρα κλπ) και παίζω με τα δύο σκυλάκια μου.
Τα 3 από τα 4 παιδιά μου είναι φοιτητές και το μικρότερο πάει Γυμνάσιο.

8 Likes

καλημέρες, από τα projectάκια που έλεγα, εδώ τα κομπιουτερικά (fb-groups) :

σκοπός οι κοινωνικές (όχι τεχνικές) τοπικές συναντήσεις, με σκοπό την τεχνική βοήθεια αλλά κυρίως την γνωριμία (κάθε ομάδας). είναι πολύ πρόσφατα, καμία διοργάνωση δεν έχει προκύψει αλλά φαντάζομαι ότι μέσα στο χειμώνα θα προκαλέσω κάποιες. το περιεχόμενο αφορά κυρίως linux ή home-computers αλλά κι επιλογές απ’ ότι σχετικό διαβάζω για υπολογιστές (κυρίως και μετά) για τεχνολογία γενικότερα. η συμμετοχή είναι ανύπαρκτη, όπως κι η ανταπόκριση αλλά είναι πολύ νωρίς κι άλλωστε τα άνοιξα σε μια έκλαψη κοινωνικότητας (απ’ αυτές που με πιάνουν), πάντα κυρίως για να (χαίρομαι που) μοιράζομαι ενδιαφέρουσες (κατά την κρίση μου) ειδήσεις & γνώσεις.

θα τα κρατήσω για όσο μου προκαλούν ευχαρίστηση να δίνω χρόνο, αλλιώς θα παραδοθούν σε όποιον θέλει να τα αναλάβει (ως συνήθως). έως τώρα έχω γνωρίσει τηλεφωνικά κάποιους συμμετέχοντες και φυσικά είστε καλοδεχούμενοι. παραμένουν κλειστά (οπότε pls ζητήστε πρόσκληση με fb-pm), ώστε να μην σπαμάρουν παντού ειδοποιήσεις…

τέλος, εδώ οι γατοparents βρίσκουμε τρόπους να παινευόμαστε καθημερινά για τα… “παιδιά” μας, αλλά κυρίως μπαίνει χιουμοριστικό περιεχόμενο, ώστε να χρησιμεύει σαν comic-relief της καθημερινότητας :wink: κάποτε το παρέδωσα σε φίλη (σε προσπάθεια εξοικονόμησης χρόνου), αλλά εντός 6μήνου σύρθηκα στα πόδια της ζητώντας το πίσω (δύσκολο να κοπούν τα… σκληρά :stuck_out_tongue: ).

…αν διατηρείτε κι εσείς ειδικευμένα θέματα σε κάποια media, PLS share γιατί ίσως ενδιαφέρουν :wink:

1 Like

τέσσερα?! wow, δύσκολο task! μεγάλωσαν Αθήνα? τι ειδικότητες? καλό πτυχίο/α!
ωραία η ζωή σε χωριό!! μια φωτό του κήπου? (υπόσχομαι να βάλω κι εγώ /τώρα μαθαίνω κάτι ελάχιστα… σκαλιστικά-ποτιστικά :stuck_out_tongue: ) :wink:

1 Like

Επιφυλασσομαι αργοτερα για φωτογραφια μια και τωρα θελει ξυλωμα καλοκαιρινων και ειναι σε κατσταση ροκ. Οσο για τα παιδια: Ο 1ος Ηλ/λγος Μηχ/νικος στην Ξανθη, ο 2ος Κτηνιατρικη Θεσσαλονικη και η κορη Μηχ/λογος Μηχ/κος Κοζανη που λογω του 2ου θα προσπαθησουμε μεταγραφη θεσσαλονικη. Ουσιαστικα τα παιδια μεγαλωσαν Ξανθη.

3 Likes

καλή βδομάδα, μερικά ακόμα από τα projectάκια μου (fb-groups /για όσο τα προλάβετε, επειδή αυτά στους επόμ.μήνες -μετά χρόνια- θα παύσουν) :

“Μη κερδοσκοπικό, υποστήριξης επιχειρηματικότητας” (χωρίς διαφημίσεις κτλ).

Σκοπός του ήταν η συγκέντρωση (από αναδημοσίευση) υποστηρικτικών άρθρων κι όνειρό του η τακτική σειρά ανοιχτών σεμιναριακών δράσεων (ηλεκτρονικά ή κ φυσικά, αργότερα). τα σεμινάρια δεν υλοποιήθηκαν ποτέ (κυρίως γιατί οι ομιλητές δεν τρελάθηκαν να παρέχουν δωρέαν χρόνο). όμως, προσφέραμε χορηγίες κάλυψης εικόνας αλλά και mini-websites σε τοπικές σχετικές ημερίδες αλλά και κάποιες κύριες μεγάλες διοργανώσεις της περιφέρειας Κρήτης (free και χωρίς υποχρέωση αναφοράς).

“Μη κερδοσκοπικό εμψύχωσης προσωπικότητας” (επίσης ad-free, μη χορηγούμενο κτλ).

Μερικές καλούτσικες σφαλιάρες με οδήγησαν να χρειάζομαι καθημερινά τέτοιο περιεχόμενο κ φαντάστηκα ότι κι άλλοι θα το είχαν ανάγκη. Στόχος του ήταν κυρίως οι δράσεις (αλλά σαφώς κι η αναδημοσιεύσεις ήταν τακτικότατες). Καταφέραμε περισσότερα από όσα περίμενα, με: συγκεντρώσεις τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων αλλά και βοηθήσαμε το “μπορούμε” (που αναδιανέμει υγιή τρόφιμα), μέσω της εταιρείας μου (σε κάποιο βαθμό που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου). (…υπήρχαν όνειρα και για δυνατότερες δράσεις αλλά τα χέρια είναι λίγα κ οι ώρες μόνο 24).

.
Ουσιαστικά κ τα 2 αποτέλεσαν δική μου “ψυχοθεραπεία”, αφού αναδημοσίευα μόνο υλικά που διάβαζα για δική μου υποστήριξη (δλδ τα “έλεγα για να τ’ ακούω” :stuck_out_tongue: ). Τώρα πλέον, -για την ακρίβεια- δεν θα κλείσουν αλλά θα μετουσιωθούν σε νέο project που αποτελεί όνειρο χρόνων(!) κι είμαι αποφασισμένος -επιτέλους- να το κάνω “σωστά” (…δλδ ελπ να τα καταφέρω) :wink:

(και τα 2 υπέστησαν γερή εκκαθάριση πριν κάποια χρόνια, με αποτέλεσμα να πέσουν στην απολύτως ελάχιστη συμμετοχή αλλά με “καθαρά” ενδιαφερόμενα μέλη, που γνωρίζονται και μεταξύ τους. είναι κλειστά για να μην spamάρουν ειδοποιήσεις).

5 Likes

Ώρα να γνωριστούμε λόγο καλύτερα.
Λοιπόν είμαι στη γενιά των 30ρηδων. Είμαι νέος στα Linux και ήμουν από windosaκιας άπειρος σε μέτριο προς εξειδικευμένο χρήστη τα τελευταία χρόνια. Η επαφή μου με τα Linux έγινε τυχαία. Τα είχα δει και ακούσει όταν σπούδαζα και είχαν εκεί ομάδα Linux team στο τμήμα πληροφορικής. Δεν είχα ασχοληθεί όμως διότι νόμιζα ότι εκεί είναι δύσκολες χακεροκαταστασεις. Χρησιμοποιώ το PC για web browsing, photo edit και ελαφρύ video edit. Επίσης παλιά χρησιμοποιούσα για record και music composing.

Ένα απόγευμα με φωνάζουν να κάνω μια κειμενογράφηση σε ένα laptop. Παλιό μεν αλλά ανοιχτό δε. Είναι ανοιχτό το word και ξεκινάω. Πατάω ασυναίσθητα alt + shift. Παω να γράψω και βλέπω Αγγλικά. Λέω τι γίνεται δοκιμάζω ξανά και παρατηρώ αμερικανική σημαία κάτω δεξιά. Λέω α ρε Microsoft μας έχεις ζαλίσει με τις τανζανιές. Φωνάζω τον ιδιοκτήτη και του λέω:
" ρε Αντώνη αυτό το laptop δε γράφει Ελληνικά…".
Μου απαντάει: Γράφει αν κάνεις κλικ εδώ. Δεν είναι windows για αυτό. Να μου τα έβαλε ο τάδε και τρέχει καλύτερα το PC, ούτε και ξερω, μου είπε είναι σαν πιο γρήγορα windows".
Κάνω τη δουλειά μου και αμέσως κοιτάζω λόγο το περιβάλλον: wow ωραίο logo. Αν είναι σα windows γιατί όχι?
Αφού δε μοιάζει με τα 10 πάμε να το δουμε.

Ένας φίλος έχει κάνει έναν οδηγό εκείνες τις μερες πως τα εγκαθιστούμε στα windows. Εγώ δεν ήξερα καν να κάνω format. Σε μια ώρα τα έμαθα όλα. Τα βάζω σε ένα παλιό PC και απογοητεύομαι. Το φλασάκι δεν δούλευε. Έλεγα λες να μην αφήνει η Microsoft? Μετά αλλάζω φλασάκι με ένα φίλο developer μαζί και βουαλά… Έπαθα πλάκα.

Βρήκα ότι μπορώ να βάλω το alt+shift και ότι όλα γίνονται αν ψάξεις. Μετά από μήνες βρήκα και το site σας. Τυχαία και αυτό και είδα ότι υπάρχει φιλικό κλίμα και πολλοί mint users. Μακάρι το mint και τα linux να υπάρχουν για πάντα. Είμαι ευχαριστημένος έχω μικρές απαιτήσεις και κυρίως μεγάλη όρεξη να μάθω. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έβαζα τα mint από πιο παλιά. Έβαλε και ο developer mint xfce σε ένα παλιό λάπτοπ.

Να είσαστε καλά…

7 Likes

ωραια ιστοριουλα, να εισαι και εσυ καλα

2 Likes

Υπάρχει δυνατότητα στο φόρουμ για κάποιο poll σχετικά με τη διαμονή μας; με επιλογές τους Νόμους της Ελλάδας ώστε να δούμε τι παίζει, μήπως πιούμε και κανέναν λινουξοκάφε :slight_smile:

4 Likes

Δηλαδη θες να δεις μπας και βρεις κανεναν Fedora Espresso ή Ubuntu Latte Mochaccino;

2 Likes

να ρωτήσω καταρχήν εγώ (…που δεν θα λάβω κ καμία απάντηση :stuck_out_tongue: ), ΚΥΠΡΟ βρίσκεται κανείς, οεο??
όποιος διαβάσει αυτό το θέμα, ας επικοινωνήσει οποτεδήποτε :wink:

Ευχές να έχετε όλοι όμορφες γιορτές με τους ανθρώπους σας υγιής κι αγάπη πάντα μέσα σας για ΚΑΘΕ έμψυχο, χωρίς διακρίσεις :wink:

ps. στα “έμψυχα” εννοείται βάζω και τις… Amiga (μου) :stuck_out_tongue:

3 Likes

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

Γενιά των 90s και γώ με πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ακόμα είμαι δλδ. Με καταγωγή από μεγάλο νησί στην Ελλάδα. Σπουδές πληροφορικής και δουλειά στον τομέα αυτόν για κάποια χρόνια. Λίνουξ από χομπι αρχικά μετά λόγω ευκολίας και εργαλείων δουλειάς.

Πλέον χαλαρώνω χωρίς πολύ προγραμματισμο στην δουλειά και με δικιά μου οικογένεια.

Γιώργος

7 Likes

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους εδώ μέσα.

6 Likes