Μετα απο καθε επανεκκινηση χανεται το εικονιδιο του Viber στην task bar. Zorin 16.1

Οπως ακριβως το λεω.
Πρεπει να κανω επανεγκαταση για να φανει.
Σε Zorin 16.1

Τι εννοείς? Δε φαίνεται το εικονίδιο ή δεν τρέχει η εφαρμογή με την εκκίνηση του συστήματος(μπορείς να το ελέγξεις από κάποιον task manager)? Αν είναι το δεύτερο, λογικά στις ρυθμίσεις θα υπάρχει κάποια καταχώρηση για “Αυτόματη εκκίνηση εφαρμογών” οπού εκεί μπορείς να το προσθέσεις. Δεν ξέρω τι γραφικό περιβάλλον έχει το zorin, σε xfce πάντως είναι Ρυθμίσεις → Συνεδρία και Εκκίνηση → Αυτόματη εκκίνηση εφαρμογής.

Η εφαρμογη ανοιγει αλλα δεν φαινεται το εικονιδιο στην taskbar.
To Ζοριν 16.1 παταει στο ubuntu 20.04.

Δεν μπορείς να το κάνεις lock με δεξί κλικ?

Νομιζω κατι εκανα.
Το εβγαλα απο startup και επισης εβγαλα απο startup και το im-launch και το
SSH Key agent.
Τι ειναι αυτα;

Τωρα το εικονιδιο μενει ορατο.

@Nikos_Kostoulas, το gnome-keyring ειναι σαν «κλειδοθηκη » ας πουμε για το λειτουργικο συστημα. εκει αποθηκευονται κωδικοι χρηστων, κλειδια κρυπτογραφησης του λειτουργικου, κλπ.

το συγκεκριμενο κομματι (ssh agent) αποθηκευει κωδικους χρηστων για απομακρυσμενη προσβαση με ssh (το ssh ειναι κατι οπως ηταν το παλιο telnet αν το εχεις ακουστα)

αν δεν εχεις εγκαταστησει και δεν χρησιμοποιεις προσβαση ssh, για να συνδεθεις απομακρυσμενα απο αλλου σε αυτον τον υπολογιστη, απενεργοποιησε το. δεν χανεις κατι απο αυτο

το αλλο το im-launch δεν εχω ιδεα τι ειναι. ακομα και μια αναζητηση που μολις εκανα, πουθενα δεν αναφερουν κατι κατανοητο και κατατοπιστικο. γενικα ειδα πολλα θεματα που και αλλοι ρωτανε τι ειναι γιατι το βλεπουν να τρεχει στην εκκινηση, αλλα κανεις απο αυτους που απαντανε δεν δινει μια σαφη απαντηση

1 «Μου αρέσει»

6 posts were split to a new topic: Τι είναι και τι κάνει αυτό;