Κουπόνι-επιδότηση Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας – Superfast Broadband

Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχει επιδότηση για σύνδεση ιντερνετ με οπτικές ίνες, με αποτέλεσμα η σύνδεση με οπτική ίνα (100mbps) να βγαίνει φτηνότερη από την vdsl (50mbps).

Προσοχή όμως, γιατί θα χρειαστεί επέμβαση στο σπίτι, καθώς θα πρέπει να μπει η οπτική ίνα μέσα στο σπίτι και μετά ο media converter να συνδεθεί με ethernet εκεί που επιθυμούμε να μπει ο ρούτερ

Η γραμμή της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι και όλος ο εξοπλισμός είναι μέσα στην επιδότηση και καλύπτεται 100%

Η διαδικασία είναι εύκολη, καθώς χρειάζεστε μόνο τους κωδικούς σας από το taxisnet και να κάνετε Έλεγχο Διαθεσιμότητας.

Η δράση Superfast Broadband

Η δράση «Superfast Broadband» αφορά στην παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο σε υπερυψηλή ταχύτητα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις (ωφελούμενους) που κατοικούν σε περιοχές όπου αναπτύσσονται, με ιδιωτικές επενδύσεις, υποδομές ικανές να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), σύμφωνα με την οποία ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που τις παρέχει.

Μπορείτε να βρείτε την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη δράση Superfast Broadband εδώ.

Ωφελούμενοι πολίτες/επιχειρήσεις - Κριτήρια συμμετοχής

Ωφελούμενοι της δράσης είναι όλοι οι πολίτες καθώς και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν διαδικτυακή σύνδεση υπερυψηλής ταχύτητας (SFBB υπηρεσία).

Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες που τυγχάνουν επιτηδευματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πεδίου εφαρμογής του άρθρου 1 του Κανονισμού (ΕΚ) 1407/2013, μπορούν να λάβουν την προβλεπόμενη από τη δράση επιδότηση, εφόσον τηρούν τα όρια για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας.

Για να δείτε εάν προσφέρονται SFBB υπηρεσίες στη διεύθυνση για την οποία ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα Έλεγχος Διαθεσιμότητας.

Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να στείλετε το ερώτημά σας στο Γραφείο Αρωγής της δράσης.

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στη δράση και θέλετε απλά να εισέλθετε στο λογαριασμό σας, πατήστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες https://www.sfbb.gr/

2 Likes