Firefox δεν μπορω να δω ταινιες ή σειρες..;!!

Δεν ξερω τι εγινε ή που εκανα «πατατα», αλλα για δειτε τις φωτο:

FIREFOX: Δεν μπορω να δω την σειρα τιποτα.

BRAVE: Μια χαρα τα βλεπω την σειρα.

Οποτε… τι συμβαινει στου Firefox;;;

Αν έκανες κάτι κ δεν θυμάσαι τι μπορείς να πας home/user να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και να σβήσεις το φάκελο .mozilla . Θα χάσεις σελιδοδέκτες addons cookies κτλ αλλά μόλις εκκινήσεις το firefox θα λειτουργήσει κανονικά

Το εκανα. Και ναι μεν λειτουργει κανονικα.
Και αφου μπηκα σε προφιλ firefox για να ανακτησω τα δεδομενα μου, ξανασυμβαινει το ιδιο, αρα καποιο extension τα κανει «πατατες»!!
Υποψιαζομαι τον AdGuard Adblocker.
Γιατι ομως;;

Έβαλα την διεύθυνση που έδωσες στο firefox και έχει κρυμμένο pop up διαφήμιση. Το adblocker που έχεις μάλλον την κόβει και μπλοκάρεται η ροή του βίντεο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορείς να βάλεις εξαίρεση στο adblock; Θέλεις να βάλεις;

Ναι, αλλα γιατι το uBlock Origin και το No-Script δεν εχουν προβλημα.
Και φυσικα κοβουν τα pop-up διαφημισεις ανετα, με το που εβαλα το AdGuard Adblocker ακομα κι αν το απενεργοποιω εξακολουθει να υφισταται. Δηλαδη δεν μπορω να δω ταινιες ή σειρες.
Αυτο παραξενο.!!

Βγάλε το adguard adblocker και χρησιμοποίησε ublock origin & no-script και το έλυσες!

Νομίζω έχει να κάνει με συγκεκριμένες διευθύνσεις και domain names που έχει στην λίστα του το AdGuard. Και αυτές οι λίστες μπορεί να είναι ατελείωτες. Όμως απενεργοποιημένο, όντως είναι περίεργο να έχει την ίδια συμπεριφορά.

Πατάς alt και ανοίγει το επάνω μενού, από την βοήθεια πας “Λειτουργεία επίλυσης προβλημάτων” για να δεις αν είναι κάποιο από τα πρόσθετα…
Επίσης μπορείς να δεις και την λειτουργία “Πληροφορίες επίλησης προβλημάτων”

Γνώμη μου, αφαίρεσε τα “μπλόκερ” και άφησε ένα η δύο το πολύ γιατί τα πολλά μπερδέυονται…