έβαλα και μουσικούλα...

3 «Μου αρέσει»

Alpha tester… άλφα άλφα μουσική!!!

1 «Μου αρέσει»

Προσπάθησε να αποφύγεις μουσικές / τραγούδια με πνευματικά δικαιώματα αν δεν θες κάποια στιγμή να χάσεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου.
Έχει γίνει παρά πολλές φορές ακόμα και σε λογαριασμούς με 100K

2 «Μου αρέσει»

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. παίρνω αφορμή και μια και δεν το ξερω το θεμα οταν έχεις χρόνο λύσε μου την απορία. Αφού γράψω πρώτα τα δικά μου … :grin:
Το βιντεάκι το έφτιαξα για το forum linuxquestions στην προσπάθεια να “πείσουμε” τον Pat να βάλει gnome στα /extras στην επόμενη έκδοση του slackware current και η μουσική ήταν απαραίτητο στοιχείο για να παίξουμε με συναισθήματα των developers και του ιδίου, οι οποίοι σε γενικές γραμμές έχουν κάνει την 4η δόση του εμβολίου …
Από αυτήν την άποψη είμαστε σε καλό δρόμο. Είδη απάντησε o Pat σε ερώτημα σχετικά με το πως πρέπει να γίνει compile σε slackware μια βιβλιοθήκη που δεν γίνεται με τίποτα, και μόνο το gnome42 την χρειάζεται… Αυτό δείχνει την προδιάθεση…(εκτός κι αν ειναι παρενέργειες του εμβολίου). Μιας και στο slackware η λέξη gnome, είναι ως τώρα μια καλή λέξη για να μην σου ξαναμιλήσει κανείς :rofl:

Όταν λοιπόν ανέβασα το βίντεο, το youtube με ενημέρωσε πως αυτοί που έχουν τα δικαιώματα των τραγουδιών ζητάνε τα έσοδα από τις διαφημίσεις, και φυσικά εγω το αποδέχτηκα. Αυτό δεν τους αρκεί; δηλαδή τι παίζει ακριβώς με αυτό το θέμα; Πως μπορεί κάποιος να βάλει μουσική χωρίς πρόβλημα;
thanks.

1 «Μου αρέσει»

Πολλές φορές ενώ αποδέχεσαι «ναι βγάλτε λεφτά από το βίντεο μου … δεν με ενδιαφέρει» έχει συμβεί να ρίξουν «strike» σε κανάλια. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος που το κάνουν πέρα από το ότι «μπορούν».

Αυτό είναι από τρίτες εταιρείες, μικρές που έχουν αναλάβει τον ρόλο του αστυνόμου πνευματικών δικαιωμάτων. Τις προσλαμβάνουν μεγάλες δισκογραφικές. Αν η δισκογραφική πει «ρίξε το κανάλι», δεν μπορεί ούτε η Google/YouTube να κάνει κάτι.

Η λύση ;

  1. Χρησιμοποιείς μουσική από την διαθέσιμη βιβλιοθήκη του ίδιου του YouTube που έχει βγει ακριβώς για αυτό τον λόγο και είναι στα «royalty free»

  2. Χρησιμοποιείς κάποια μουσική που είναι Common Creative η Royalty free από κάποια άλλη online υπηρεσία

2 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ πολύ, κατάλαβα.