... (έτσι το λέμε οι κανονικοί άνθρωποι και όχι GNU/Linux)

Κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει. αν θέλεις ελληνικά. Βάζεις ελληνικά.
Κάνεις και δοκιμή αν αλλάζει η γλώσσα με αλτ και σουίφτ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Προχωράς, σου ζητάει όνομα χρήστη και τέτοια, βάζω Δημήτριος, δεν το έπαιρνε, ε λέω θα θέλει λατινικά, πάω να το αλλάξω και δεν άλλαζε!!!
Ποιο τσακάλι προγραμματιστής το έκανε αυτό? Να του στείλω τα συχαρίκια για την ταλαιπωρία μου? Ευτυχώς μου έκοψε και έκανα κόπι πέιστ κάποια λέξη στα αγγλικά μέσα από την ίδια την εγκατάσταση και προχώρησα. Τι εφιάλτης ήταν αυτός?
Τώρα θα με μπλοκάρετε ΞΑΝΑ επειδή ξεβρακώνω τα λάθη του λίνουξ? Θα έπρεπε να πληρώνομαι που τα εντοπίζω και τα παραθέτω.
Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο να το βρει ο μπλοκαριστής.

Κύριε Δημητρίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τσακάλι (όπως λέτε) προγραμματιστή και να ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω. Αλλά μισό λεπτό, δεν τον πληρώσατε καν για να τον βρίζετε. Όχι πως θα σας έδινε πάλι το δικαίωμα, αλλά μπορείτε να βασανίσετε κάποιο τοπικό σας μαγαζί, αν θέλουν να σας έχουν πελάτη.

Όσο για μιας εδώ, μιας και κατ’ άρχην ο προϋπολογισμός μας δεν μας επιτρέπει να σας πληρώνουμε, και εξακολουθείτε να έχετε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, πολύ φοβάμαι πως δεν μπορείτε να συνεχίσετε να είσαστε μέλος αυτού εδώ του τόπου.

Σας αφήνω τώρα, πρέπει να πάω να κοιτάξω κάτω από το κρεβάτι να βρω το φιλότιμο μου.

ΥΓ:

2 «Μου αρέσει»