EndeavourOS: Προχωρώντας προς το καλωσόρισμα του 2021

image

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από τότε που κυκλοφορήσαμε την φορτωμένη μας κυκλοφορία του Σεπτεμβρίου και το ARM κομμάτι μας, οπότε με ένα ενημερωμένο ISO που θα έρθει αργότερα αυτόν τον μήνα, σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις μαζί σας στην προετοιμασία μας για κλείσουμε το 2020 και να ετοιμαστούμε για το 2021 με δύναμη και θετικότητα.

Τι να περιμένετε από εμάς στο κοντινό μέλλον

Η ανάπτυξη του EndeavourOS είναι μια συνεχής διαδικασία, ακριβώς όπως το βασικό σύστημα που βρίσκεται στα θεμέλιά μας.

Μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να περιμένετε στο εγγύς μέλλον είναι η περαιτέρω ανάπτυξη για το ARM, ένα ανανεωμένο Discovery με έναν πιο ενεργό σύνδεσμο προς το φόρουμ και νέα ανάπτυξη που βγαίνει από το δημιουργικό καπέλο του FLVAL.

Η κυκλοφορία του Νοεμβρίου

Αυτή τη στιγμή οι Joe, Fernando, FLVAL και Manuel εργάζονται σκληρά για να υλοποιήσουν την κυκλοφορία του Νοεμβρίου. Αντίθετα με την κυκλοφορία του Σεπτεμβρίου, αυτή η έκδοση θα είναι πιο χαμηλού προφίλ με κύρια επικέντρωση το να κρατήσει ενημερωμένο τον offline εγκαταστάτη καθώς και το ίδιο το πρόγραμμα εγκατάστασης του Calamares.

Υπάρχει μια ομάδα μελών της κοινότητας με επικεφαλής τον Penguin1 που εργάζονται με ενθουσιασμό σε μία EndeavourOS εκδοχή του BSPWM με σκοπό να προστεθεί στο εγγύς μέλλον ως επιλογή στο πρόγραμμα εγκατάστασης του Calamares. Για να είμαστε ξεκάθαροι, το BSPWM δεν θα κυκλοφορήσει στην κυκλοφορία του Νοεμβρίου αλλά θα βρει τον δρόμο του όταν τελειώσει.

Το EndeavourOS δυναμώνει

Η κοινότητά μας μεγαλώνει και με αυτήν την ανάπτυξη, παρατηρείται τελευταία μια αισθητή αύξηση σε γνώσεις και σε ιδέες. Έχουμε ήδη λάβει ενθουσιώδεις προσφορές για να μας βοηθήσουν με άρθρα wiki και, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μια ρύθμιση WM. Ο ενθουσιασμός σας αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας του EndeavourOS.

Με μια μεγάλη επιτυχία έρχεται και ένα ισόποσο ευθύνης και είναι το τελευταίο που γίνεται υπερβολικά πολύ για μια μικρή ομάδα.

Σε περίπτωση που είδατε την τελευταία παρατήρηση ως άμεση ανησυχία, να είστε σίγουροι ότι η ευθύνη δεν μας αποστραγγίζει…. ακόμη!

Για να αποτρέψουμε το EndeavourOS να μετατραπεί σε αντοχή για την ομάδα ανάπτυξης, ψάχνουμε για νέα μέλη της βασικής ομάδας που θέλουν να μας βοηθήσουν να ελαφρύνουμε τη ροή εργασίας ειδικά για την ανάπτυξη Calamares και την ανάπτυξη ARM.

Αν θέλετε να μας βοηθήσετε, αλλά το μυαλό σας σας εμποδίζει επειδή πιστεύετε ότι δεν έχετε τις γνώσεις, ειδικά για τον Calamares, ούτε η ομάδα ανάπτυξης είχε τις γνώσεις όταν ξεκινήσαμε. Απλώς αφήστε το μέσα σας να πάρει την απόφαση για εσάς και μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε, συχνά ένα φρέσκο ​​ζευγάρι ματιών και ένας νέος ενθουσιασμός για το έργο μπορούν να ανοίξουν μάτια & δυνατότητες γιά να προχωρήσουμε μπροστά.

Εάν θέλετε να μας βοηθήσετε, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας ή γνωστοποιήστε το στο φόρουμ.

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό

Για να ολοκληρώσω αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, δεν θα μπορούσα να τελειώσω χωρίς να ρίξω τον προβολέα στο ισχυρότερο κοστούμι μας.

Το όραμα που είχαμε από την αρχή για να χτίσουμε μια διανομή γύρω από εσάς, την κοινότητα, υπήρξε επιτυχία από την αρχή. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, εξελιχθήκατε από μια ενεργή και φιλική κοινότητα σε μια ενεργή και ισχυρή βάση εκκίνησης και γνώσης που βρίσκεται στον πυρήνα της διανομής.

Κάθε μέρα συνεχίζετε να μας εκπλήσσετε στο πόσο πιστά και άκοπα βοηθάτε οποιονδήποτε έχει μια ερώτηση ή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ή βοηθάτε φέρνοντας ιδέες ή δημιουργώντας φανταστικά tutorials, μέρα με τη μέρα.

Όχι μόνο μας υποστηρίζετε με τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας, αλλά είμαστε επίσης έκπληκτοι από την τεράστια και πιστή ομάδα που μας υποστηρίζει επίσης οικονομικά, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές.

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το πολύτιμο δώρο που συνεχίζει να δίνει, χωρίς αυτό, δεν θα ήμασταν εκεί που είμαστε τώρα!
Ακολούθησέ μας

Αρχική δημοσιευση 6 Νοεμβρίου, 2020 από τον Bryanpwo

Πηγή:

4 Likes