✉ Ελέγξτε τον mailserver σας

#1

Στις μέρες μας το να στέλνεις emailείναι όπως διαπιστώσαμε μια δύσκολη περίπτωση σε σχέση με το πως ήταν η κατάσταση πριν μια δεκαετία. Ακόμα ποιο παλιά μπορούσες να βρεις ακόμα και ξεκλείδωτους σέρβερς.Αλλά μετά ήρθαν οι ενοχλητικοί σπάμερς, οι πρίγκιπες από την Νιγηρία, καθώς και άτομα που έμοιαζε να ξέρουν τις ανατομικές μας διαστάσεις.

Σήμερα είναι δύσκολο να πείσεις ότι είσαι καλός άνθρωπος, ειδικά όταν στέλνεις μαζικά mail τύπου εγγραφής ή συνόψεις. Υπάρχουν λύσεις όπως το https://mailinabox.email/ που κάνουν την εγκατάσταση ενός προσωπικού εξυπηρετητή ευκολότερη, αρκεί να είσαι τυχερός και να έχεις μια καλή και καθαρή IP.

Για να αποφύγουμε τους πονοκεφάλους επιλέξαμε μια τρίτη υπηρεσία να στέλνουμε τα emails. Επιλέξαμε την mailgun και ήμασταν ικανοποιημένοι. Μέχρι που ανακαλύψαμε πως υπήρχε πρόβλημα με τους λογαριασμούς στο hottmail. Υπηρεσία της microsoft, μάλλον αναμενόμενο :innocent:

'Ήρθε να μας σώσει το https://www.mail-tester.com μια καταπληκτική και δωρεάν υπηρεσία. Σου δίνει μια προσωρινή διεύθυνση email, στέλνεις σε αυτήν και βλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν. Στο τέλος δίνει και βαθμολογία. Πήραμε άριστα.

Τι έγινε με το hotmail τελικά; Παρότι είχαμε 10/10 έβγαλε μια μικρής φαινομενικά σημασίας παρατήρηση μαζί με οδηγίες για το τι να κάνουμε. Και πλέον το hotmail αποδέχεται μηνύματα από εμάς. Μας θεωρεί ακόμα spammer και μας στέλνει στο καλάθι, αλλά είμαστε καλά παιδιά και θα φτιαχτεί ελπίζουμε με το χρόνο. Καμία υπηρεσία δεν μπορεί να σε βοηθήσει εδώ.

Ευχαριστούμε https://www.mail-tester.com καθώς και τους http://www.mailpoet.com/ και http://www.acyba.com/ που το έφτιαξαν :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

image

2 Likes
#2

Και η ρύθμιση ποια ήταν; Εκεί είναι το ζουμί.

#3

Δεν έχει κάποιο νόημα να την μεταφέρω, καθώς ήταν σχετική με εμάς. Αν κάποιος έχει προβλήματα με το mail του, ας μοιραστεί μαζί μας το link και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε.

#4

10/10 και ο προσωπικός μου mail-server :wink:

Άντε να απαγκιστρωνόμαστε σιγά σιγά όλοι από google κτλ!

ΥΓ: 3 έλεγχοι την ημέρα δωρεάν με την εν λόγω υπηρεσία

3 Likes