Εγκατάσταση Linux μαζί με Windows ( Βίντεο )

Γι αυτούς που θέλουν να δώσουν μία ευκαιρία στον ανοικτό λογισμικό και στην μαγεία του Linux , χωρίς να χάσουν το γνωστό-προς αυτούς- περιβάλλον των Windows !!

Eνα like και μία εγγραφή με βοηθάνε να συνεχίσω!

10 Likes

Ήσουν πιο γρήγορος και από τον creator χαχαχ , ευχαριστώ!!

4 Likes

Τα 7αρια δεν θα υποστηριζονται απο το 2020 και μετα… οποτε ισως ενας οδηγος με τα 10αρια και το Mint 19.x να ειναι χρησιμος απο δω και περα μιας και ολα πια τα μηχανιματα θα εχουν τα 10αρια προεγκατεστημενα. Καλη συνεχεια.

3 Likes

Καλησπέρα , κατά κύριο λόγο ίδιο πράγμα είναι!
Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούμε να κάνουμε έτσι εγκατάσταση και χρειάζεται να κάνουμε manual installation!
Θα ανέβει και αυτή η περίπτωση σε ξεχωριστό βίντεο!

Έχει νομίζω (δεν ξέρω από πρώτο χέρι γιατί δεν έχω τρέξει καθόλου δεκάρια) και διάφορα προβλήματα πχ με το γρήγορο μπουτάρισμα, τα οποία θα πρέπει να σχολιαστούν.

Εγώ νόμιζα έβαλες 7 για να στοχεύσεις τούς σκληροπυρηνικούς τών 7 που είναι έτοιμοι να πουν καλύτερα να δοκιμάσω λίνουξ παρά 10 (και καρτέρι).

Τώρα που σταματάει εντελώς η υποστήριξη τών 7 θα πρέπει κανονικά ο κόσμος είτε να «αναβαθμίσει» σε 10 είτε να βάλει dual boot με λίνουξ οπότε κρατάει απείραχτα τα 7 και έχει ένα υποστηριζόμενο λειτουργικό.

να πουμε και για το secureboot των 10ριων που μονο προβληματα δημιουργει στην dual boot εγκατασταση.εναν οδηγο να το απενεργοποιουν για να μπορουν να απολαυσουν το linux.

1 Like