Έχετε εμπειρία με το plex server;

Κάποιος είπε ότι είναι πιο αργό στο linux και κορόιδευε γενικά.
Έχετε δεδομένα για απάντηση σε αυτό;

Προσωπικά δεν ήξερα καν τι είναι, αλλά με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο ίντερνετ φαίνεται κάτι ενδιαφέρον. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω για να δω τι μπορώ να κάνω με αυτό.
μέχρι τώρα επιχειρώ με το smart home να κάνω τις συσκευές να επικοινωνούν και να στέλνω ας πούμε τραγούδι του spotify, από το κινητό στην τηλεόραση ή το φορητό ηχείο
To plex κάνει τέτοια κόλπα;

Εντάξει θα μου πείτε να διαβάσω στο ίντερνετ, αλλά λέω να γίνει μια συζήτηση και να πούμε εμπειρίες, όποιος έχει σχετικά.

Δεν ξέρω αν το plex έχει κάποιο πρόβλημα με το linux. Εγώ χρησιμοποιώ το jellyfin, μια πολύ καλή και εντελώς δωρεάν ανοιχτού κώδικα εναλλακτική επιλογή αντί του plex και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

1 «Μου αρέσει»

Ενταξει… Πιο αργο… Για οικιακη η μικρης εμβελειας χρηση μια χαρα ειναι. Απλα οι πλατφορμες βιντεο “σερβιρουν” πιο αποδοτικα περιεχομενο βιντεο σε bsd. Ο λογος που το youtube ειναι σε bsd (αν ειναι ακομη…)

Τωρα φυσικα δεν μπορεις να συγκρινεις το youtube με ενα δικο σου project εκτος και αν βγαλεις κανενα βιντεο “εγω στο αττικο ζωολογικο κηπο” σε 144p… Τοτε ναι μπορει να γινει youtube*

*Μην παρεξηγηθω… Το τελευταιο ειναι χαβαλες για οσους γνωριζουν την ιστορια του youtube

1 «Μου αρέσει»

Είσαι σίγουρος ότι το yt πατάει σε bsd servers; Όχι σε linux;

Οτι ηταν ηταν… Τουλαχιστον μεχρι καποια στιγμη που ασχολουμουν. Τωρα φυσικα δεν γνωριζω