Διαθέσιμο το νέο Linux Mint 19.3!

Να 'ναι καλά το omgubuntu που μας δίνει το download link πριν καν ενημερωθεί το official site χεχε

2 Likes

Το Official Site θα κάνει την ανακοίνωση, όταν έχουν ενημερωθεί όλοι οι καθρέπτες, και εφόσον βεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει. Μη επίσημη ανακοίνωση κάνει το iso ανεπίσημο, μιας και υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί και να διορθωθεί κάποιο λάθος της τελευταίας στιγμής. Και δεν είναι μια θεωρητική συζήτηση αυτό, έχει συμβεί στο παρελθόν.

Υπομονή λοιπόν. Σαν τα δώρα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στις ταινίες, που τα έχεις εκεί να τα βλέπεις στα κουτιά τους. Και λέω στις ταινίες, γιατί στην πραγματικότητα, ποτέ δεν δούλεψε αυτό σε πιτσιρίκι. Και όσοι έχουν εγκατεστημένο το Mint ακόμα περισσότεροι υπομονή να ανοίξει η αναβάθμιση.

1 Like

Αλλά μάλλον η ανακοίνωση θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί ο συντονισμός. Ο λόγος που το λέω αυτό

Το αποθετήριο για τα προβλήματα της beta έχει αρχειοθετηθεί :grinning:, άρα η ομάδα ανάπτυξης δεν περιμένει κάποιο πρόβλημα. Μέσα στην αισιοδοξία τους βρίσκω, για να το κλείσουν πριν την ανακοίνωση :rofl:

Εδώ και δυο μέρες

We’ll continue to fix bugs post-release but BETA is now over. The ISOs are going through QA.
Many thanks to all the people who helped us fixed issues here, and on the blog.

Η αναβαθμιση απο 19.2 σε 19.3 ειναι διαθεσημη απο τον Διαχειριστη Ενημερωσεων και σε τρια διαφορετικα Desktop συστηματα με Cinammon και XFCE ολοκληρωθηκε χωρις κανενα προβλημα.
Επισημος οδηγος αναβαθμισης απο LinuxMint 19, 19.1 και 19.2 σε LinuxMint 19.3
https://blog.linuxmint.com/?p=3838

2 Likes

ήρθε και σε μένα. Όλα οκ!

Έκπληξη που ήρθε τόσο γρήγορα. Ομαλή και ταχύτατη διαδικασία, χωρίς σοβαρά προβλήματα (*). Αυτά στον υπολογιστή μου που απέχει πολύ απο το να έχει μια τυπική εγκατάσταση και αυτό λέει πολλά.

(*) Ένα πρόσθετο εφαρμογίδιο ήταν ασύμβατο με το τελευταίο Cinnamon, αλλά με την βοήθεια του looking glass βρέθηκε αμέσως και αφαιρέθηκε. Το solaar δεν έβρισκε τον δέκτη της logitech, ακόμα και μετά την αφαίρεση και επανασύδεση του. Με μια αφαίρεση και επανεγκατάσταση του πακέτου έστρωσε.
(**) Επίσης ο υπολογιστής είχε γεμίσει καταρρεύσεις εφαρμογών. Βρήκα το παρακάτω χρήσιμο για ένα καλό συγύρισμα

 yes | sudo rm   /var/lib/systemd/coredump/*
1 Like