Δε φαίνονται τα σχόλια μου στο YouTube όταν κάνω logout.

Καλημέρα σε ολους.Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής.Σημερα το πρωί έκανα ένα αρνητικό σχόλιο σε κάποιο κανάλι ενός μπαρουφολογου δήθεν ερευνητή που κοροϊδεύει τον κόσμο κάνοντας παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο βίντεο του και ουσιαστικά ξεσκεπάζοντας τον με στοιχεία που βρηκα στο ιντερνετ και όχι αερολογιες σαν τις δικές του.Το σχόλιο μου δεν περιείχε βρισιές κτλ ώστε να το αποκλείσει το YouTube από μόνο του και σαν μεγάλο παιδί που είμαι πια ξέρω πως να εκφράζομαι και να συνομιλώ κόσμια.Το σχόλιο μου είναι φανερό όταν είμαι συνδεδεμένος αλλά όχι όταν δεν είμαι.Το πιο πιθανό είναι να με έχει αποκλείσει ο ίδιος αλλά πως θα το ξέρω? Υπάρχει τρόπος να μάθω τι έγινε γιατί το YouTube δεν μου έστειλε κάποια ειδοποίηση?

Update:Μπήκα και έκανα σχόλιο και από τον λογαριασμό του αδερφού μου,η ίδια ιστορία οπότε προφανώς αυτός ελέγχει τα σχόλια πριν βγουν και αφήνει να περνάνε μόνο όσα τον συμφέρουν.Ολα τα σχόλια που έχει από κάτω σε κάθε βίντεο είναι μόνο θετικά .Πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που επηρεάζει, ανθρώπους αγαθούς και ευκολόπιστους.

4 «Μου αρέσει»

Όταν είσαι σε μια πλατφόρμα παίζεις με τους κανόνες της πλατφόρμας. Στο youtube δεν μπορείς να ξέρεις ποιος σου έσβησε ένα σχόλιο, συχνά μπορεί να το κάνει το ίδιο το youtube. Και γενικά κανένας δε θέλει αρνητικά σχόλια, ζούμε στην εποχή της μεγάλης ευθυξίας.

Στο Reddit είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Μου συμβεί αντίστοιχο με κάποιον χρήστη, αν σε μπλοκάρει δεν μπορείς να απαντήσεις, ακόμα και σε άλλον στο ίδιο νήμα, ούτε μπορείς να δεις καν τα σχόλια που κάνει. Και μπορεί έτσι εύκολα ο οποιοσδήποτε θρασύδειλος να σε βρίζει, να διασπείρει ψευδείς πληροφορίες χωρίς αντίλογο ή να μοιάζει πως έχει τον τελευταίο λόγο σε μια συζήτηση. Με άλλα λόγια ή χαρά του ψεκασμένου.

2 «Μου αρέσει»

Ποιο κανάλι είναι, θα μας πείς να δούμε το περιεχόμενο?

1 «Μου αρέσει»

Christos Kastamonitis
Διαβαίνοντας την ανοπαία αστραπο.

Έκανα και ένα μικρό βίντεο για το Κύριο αφού δεν μας επιτρέπει στο κανάλι του να σχολιάζουμε και αφήνει μόνο τα σχόλια που τον συμφέρουν.

@Asfodelus, ολα αυτα γινονται γιατι εχουμε κατακλυστει απο παντου με μυιγιαγγιχτες χιονονιφαδες, που θιγονται ακομα και απο το φυσηγμα του ανεμου. δεν τολμας ουτε καν να μιλησεις πλεον, γιατι οτι και να πεις καποια μυιγιαγγιχτη χιονονιφαδα θα «ενοχληθει». και η εξαπλωση και σχετικη ανωνυμια του ιντερνετς εχει χειροτερεψει και τα φαινομενα θρασυδειλιας (νταηδες εκ του ασφαλους) του καθε τιποτενιου που απο μηδενικο εγνιε νουμερακι και πρεπει να πει σε ολους την ηλιθια αποψαρα του. νουμερακια που δεν αντεχουν την παραμικρη αντιθετη αποψη και κριτικη, γιατι απλα δεν εχουν τιποτα σαν αντεπιχειρημα. και σβηνουν αντιθετες αποψεις, βριζουν, προσβαλουν, κλπ

2 «Μου αρέσει»

Εδω θα καταλαβετε για τι ανθρωπο μιλαμε.

Εάν έχει πολλά σχόλια μπορεί απλά το δικό σου να είναι πολύ χαμηλά και να “θάβετε” από τα υπόλοιπα όταν το βλέπεις σαν τρίτο άτομο, ενώ όταν είσαι logged in απλά στα βγάζει αυτόματα πάνω πάνω τα δικά σου …αλλά στην περίπτωση του ελληνόφωνου youtube πολύ αμφιβάλλω ότι αυτή είναι η περίπτωση :sweat_smile:

1 «Μου αρέσει»

Τα σβήνει είναι δεδομένο και
καρατσεκαρισμένο πλέον όπως γίνεται παντού όπως ειπες