Αξίζει να δοκιμάσω το Manjaro gnome edition;

καλησπερα ηθελα να ρωτησω θελω να δοκιμασω το manjaro linux 18.01 gnome edition αξιζει γνωριζει κανεις?

Θα σε παρακαλούσα να ανοίγεις θέματα με τίτλο σχετικό με την ερώτηση που θέλεις να κάνεις και όχι τίτλους με link και καλησπέρα/γεια σας κλπ.

Στο θέμα μας. Οι διανομές στην πλειοψηφία τους έχουν live περιβάλλον και επομένως μπορείς να τις δοκιμάσεις προτού αποφασίσεις να τις εγκαταστήσεις.

1 Like

συγνωμη βασιλη θα δοκιμασω απλα ηθελα μια εικονα μια δευτερη γνωμη μηπως καποιος το ειχε δοκιμασει πριν κανω live usb

Νομίζω ότι με την πληθώρα διανομών που κυκλοφορεί εκεί έξω ο καθένας μπορεί να σχηματίσει τη γνώμη του.

Το Manjaro είναι μια φτασμένη διανομή, αν σου αρέσει και το gnome περιβάλλον νομίζω ότι δε θα έχεις θέμα.

Μέχρι να μπεις στο φόρουμ να ρωτήσεις να σού απαντήσουν και να δεις την απάντηση, έχεις ήδη δοκιμάσει σε liveusb Manjaro KDE, Manjaro GNOME και Manjaro XFCE.

Αν δεν πρόκειται για κάποια εξειδικευμένη περίπτωση ή κάποιος χέϊτερ (πχ εγώ μισώ το GNOME) κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα σού πει μην «όχι αυτό». Για το Manjaro γενικά απλά θα πω όχι σε πολύ παλιούς υπολογιστές (πάνω από δέκα ετών).

6 Likes

Φυσικά και αξίζει!

Go for it και πες μας εντυπώσεις!

3 Likes

Δεν υπάρχουν κακές διανομές, ούτε κακά γραφικά περιβάλλοντα. Υπάρχουν όμως διανομές και γραφικά περιβάλλοντα που είναι ακατάλληλα είτε για το επίπεδο του χρήστη, είτε για τις δυνατότητες του υπολογιστή, και σε αυτό υπάρχουν κάποια ήμι-αντικειμενικά κριτήρια.

Ούτε το Manjaro ούτε το Gnome μπορούν να ενταχθούν σε κάποια εξειδικευμένη κατηγορία. Άρα μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν σου αρέσει και σου ταιριάζει ή όχι.

Καλό να πάρεις μια δεύτερη γνώμη, αλλά ότι και να σου πω εγώ, στην τελική θα πρέπει να σου είναι αδιάφορο, αν αποκτήσεις μια δικιά σου γνώμη, είτε αν αυτή συμφωνεί είτε αν αυτή διαφωνεί με την γικά μου γνώμη, ή τη γνώμη οποιουδήποτε άλλου.

Go for it και πες μας εντυπώσεις!

5 Likes

Φιλε θα σου προτεινα να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του Manjaro KDE plasma. Οτι πιο τελειο υπαρχει. Μεσα απο το περιβαλλον αυτο εγκαθιστας και το cinnamon και το gnome

Καλώς ήρθες @remalI_alhths στην παρέα μας :hugs: