Αδυναμία εκκίνησης archlinux

Χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια το archlinux ως βασικό λειτουργικό. Αυτό χρησιμοιούσα και σήμερα μέχρι πριν καμιά ώρα όπου παρουσιάστηκε ξαφνικά ένα πρόβλημα με τον firefox. Τον είχα κλείσει κανονικά αλλά όταν προσπαθούσα να τον εκτελέσω μου έβγαζε το μήνυμα ότι ήδη εκτελείται. Στη διαχείριση εργασιών δεν είχε καμία διεργασία του firefox όμως. Έτσι λοιπόν έκανα μια επανεκκίνηση(μιας και αναφερόταν και αυτό στο μήνυμα σφάλματος του firefox ως προτεινόμενη ενέργεια), και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ να μπω στο λειτουργικό.
Κατά την εκκίνηση του arch γίνεται έλεγχος του διαμερίσματος /home(έχω διαφορετικό διαμέρισμα για το /home) και γύρω στα 13 % σταματάει και εμφανίζεται η προτροπή για εισαγωγή κωδικού root για να μπει σε emergency mode ή πάτημα του συνδυασμού πλήκτρων control+D για συνέχιση κανονικής εκκίνησης. Και στις δύο περιπτώσεις γίνεται πάλι έλεγχος του διαμερίσματος home με τα παραπάνω αποτελέσματα και ακολούθως η προτροπή για emergency mode.
Δοκίμασα να μπω σε popOs που έχω ως εφεδρική διανομή, κι εκεί μπαίνει κανονικά χωρίς να ελέγχει το διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιείται ως /home και στο popOs.
Επίσης η υγεία του δίσκου που περιέχει το διαμέρισμα είναι στο 100% οπότε δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα ο δίσκος. Καμία ιδέα?

Έχεις ξεχωριστό διαμέρισμα /boot?
Την εντολή :

journalctl

δεν σε αφήνει να την τρέξεις?

Όχι. Μόνο για το home έχω.
Δε μπορώ να τρέξω τίποτα.

Είναι dual boot το σύστημα με Pop_OS? Μήπως πειράχτηκε τίποτα στο fstab?

Ναι, dual boot είναι, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Στο Pop OS είχα να μπω πάνω από μήνα και το arch το χρησιμοποιώ καθημερινά. Μπήκα τώρα αναγκαστικά και για να δω αν θα έχω πρόβλημα με το διαμέρισμα home και εκεί. Πρόβλημα δεν έχω, αλλά ίσως να υπάρχουν κάποια σφάλματα στο home που δεν επηρεάζουν όμως την προσάρτησή του στο Pop Os και το χρήστη του που βρίσκεται εκεί.
EDIT:
Τελικά το διαμέρισμα είχε σφάλματα. Είχα ενα multiboot usb και μπήκα στο live περιβάλλον του Pop OS το οποίο υπήρχε εκεί. Έκανα έλεγχο του διαμερίσματος και έτσι φόρτωσε και πάλι το arch κανονικά.
Το πρόβλημα λύθηκε λοιπόν(το άμεσο τουλάχιστον), αλλά το θέμα είναι γιατί απ’ το arch δε μπορούσε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος?
Μήπως φταίει ο τρόπος που προσαρτάται το διαμέρισμα στο fstab?
Το έχω έτσι:
UUID=19ca-41f9-b334-fdfd375f5ee5 /home ext4 rw,relatime,rw,errors=remount-ro,data=ordered,stripe=32722 0 2

Μήπως ο δίσκος την άκουσε ντούαλ στέρεο?

Για τσέκαρέ τον με το hdsentinel

Δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος, το έγραψα παραπάνω.

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα 2 ημέρες μετά την τελευταία απάντηση. Δεν επιτρέπονται πλέον νέες απαντήσεις.